Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka promocija live albuma Belfast Fooda

Riječka promocija live albuma Belfast FoodaRiječku promociju albuma „Live In Tvornica“ grupa Belfast Food održat će u četvrtak, 16. listopada s početkom u 21 sat na brodu „Nina 2“.

Koncertna promocija bit će ujedno i dio velike akcije „Rijeka zove“ kojom se od početka listopada do početka prosinca serijom svirki obilježava 30. godišnjica punk i novovalne glazbene revolucije grada na Rječini. Ulaz na promociju je besplatan.

U gotovo 15 godina na sceni Belfast Food profilirali su se kao jedna od najkvalitetnijih hrvatskih koncertnih atrakcija čiji nastupi, a pogotovo onaj za Dan sv. Patrika spadaju u zabave koje se ne propuštaju. Mada su se od samog početka zvukom i stilom usmjerili prema irskoj i keltskoj glazbi kroz četiri albuma stvorili su i vlastiti autorski rukopis koji je rezultirao velikim hitovima poput „Mate i Matilda“, „Van iz grada“, „Trivijalna stvar“ i „Lagano lagano“.

Njihov drugi live album (prvi je bio debut „Live In Rijeka“), a prvi DVD izdanje je naziva „Live in Tvornica“ i sadrži snimku iznimno uspješnog koncerta snimljenog u zagrebačkoj Tvornici kulture na Dan sv. Patrika 17.03.2007. godine. Na CD je stavljeno ukupno 16 skladbi među kojima se, osim gorespomenutih, nalaze i „Šporki stari grad“ „Tarantella Fiumana“, „Rocky Road To Dublin“, „Irish Rover“ te „Get Back“, obrada Beatlesa i najavni single albuma.

DVD, pak, sadrži također 16 skladbi, ali malo izmenjenih, uz dodatak Sebastianovog sola i „Podravske, Virovske i Koprivničke polke“. Najavni singl albuma „Live in Tvornica“ je „Ribarska“, čija studijska verzija objavljena na njihovom sjajnom „Zelenom albumu“, a prati ga „Usne od meda“ koji će biti objavljen 15. listopada.

Objavljeno 13.10.2008.

Vremeplov

Mislim da bi se Eurosong trebao zvati ”Politički festival neukusong”.
Elvir Laković Laka, pobjednik Eurosonga