Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka promocija Vavinog albuma ”Poljubac je izdaja”

Riječka promocija Vavinog albuma ”Poljubac je izdaja”Nakon dvije održane promocije reizdanja albuma Laufera, Vava se konačno posvećuje vlastitom albumu Poljubac je izdaja, objavljenog krajem prošle godine za Dallas Records.

Naime, u srijedu, 24. veljače, u riječkom klubu Palach Vava će predstavit svoj posljednji album koji, kao i prethodni ”Soundtrack”, nastavlja tragom ambijentalnog eksperimentalnog zvuka s elementima rocka.

Konceptualni album ”Poljubac je izdaja”, sa 20 instrumentalnih minijatura različitih glazbenih žanrova od bluesa, psihodelije do elektronike, nailazi na sjajne kritike eminentnih hrvatskih glazbenih znalaca te se našao i među najazapaženijim prošlogodišnjim izdanjima domaće produkcije, što potvrđuje i nova nominacija Vave za Zlatnu Kooglu za najinstrumentalistu.

Prošli album, Soundtrack s pratećom novelom Lanterna iskopanog oka, proglašen je jednim od najboljih instrumentalnih albuma u hrvatskoj povijesti te je također uvršten na 19. mjesto najvažnijih albuma prvog desetljeća 21. stoljeća.

Na promociji albuma u klubu Palach, u srijedu, 24. veljače, s početkom u 21.30, Vava će djelomice predstaviti novi album ”Poljubac je izdaja”, te podsjetiti i na neke od instrumentala s prošlog uratka. Nastup će pratiti i projekcije nastale paralelno sa snimanjem posljednjeg albuma.

Ulaz na promociju je besplatan.

Objavljeno 23.02.2010.

Vremeplov

Moć novca je najmoćnija energija koja postoji, samo je ona strahovito često zloupotrijebljena. Novac drži cijelu strukturu našeg društva.
Mila Elegović, glumica