Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka promocija ”Žive pičke”

Riječka promocija ”Žive pičke”Danas, u utorak 30. prosinca s početkom u 12 sati, ispred Dallas music shopa održat će se promocija ’’Žive pičke’’ prvog live DVD-a Leta 3. Svi fanovi dvd će moći kupiti po promotivnoj cijeni, a najhrabrije čeka poseban poklon – pršut.

Nakon zagrebačke promocije, Letovci će ”Živu pičku” predstaviti u rodnome gradu točno u podne te omogućiti popust od 10% fanovima koji se s njima rukuju, dok će oni koji pokažu genitalije nagraditi fino dimljenim pršutom.

”Živa pička” dolazi u ekskluzivnom limitiranom izdanju s pregršt uspomena iz najboljih trenutaka prvih dvadeset godina benda.

Objavljeno 30.12.2008.

Vremeplov

Za sedamnaesti rođendan dobio sam nešto love i dozvolu od staraca da si kupim prvu bas gitaru i pojačalo. Činjenica da sam tek par mjeseci kasnije otkrio kako je taj isti bas imao prije toga slomljen vrat, govori dovoljno o tome koliko sam se u bas razumio i kako me tip koji mi ga je prodao dobro procijenio kao totalnog debila... Nema veze. Bio je potpuno sjeban, ali je proizvodio mrak zvuk... Godinama.
Damir Urban