Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Riječka Sinteza kreće na ”MayTour”

U srijedu 30. travnja riječka grupa Sinteza otvara ”May Tour” seriju koncerata nastupom u popularnom riječkom River Pubu.

”May Tour” obuhvaća i nastupe u zagrebačkoj Tvornici kulture 2. svibnja, u riječkom Viva Cafe do Brasil 9. svibnja, te u ponovo aktivnoj Teta Roži 23. svibnja. Na navedenim nastupima Sinteze moći ćemo čuti njihov uobičajen klasika vs. rock repertoar te nekoliko novih pjesama i uvijek zanimljivih obrada poznatijih autora poput Piazzole, Massive Attack, Becka ili Zero 7.

U petak 2. svibnja u sklopu festivala ”Minival” u zagrebačkoj Tvornici Kulture predstaviti će se Sinteza i zagrebačkoj publici nakon uspješnog nastupa u Saxu tijekom glazbene manifestacije ”Novi Zvuk”. Program počinje u 21:30, ulaznica je 25 kuna, a Minizine flyere s kojima u Tvornicu možete ući potpuno besplatno potražite na raznim drugim mjestima u Rijeci i Zagrebu.

Ako vam Minizine ipak promakne, mjesto na popisu, a time i besplatan ulaz u Tvornicu, možete osigurati i ako pošaljete mail sa svojim imenom i prezimenom na upad@minival.com ili info@sintezaonline.com. Za više informacija posjetite www.minival.com ili www.sintezaonline.com stranice.

Na koncertu u River Pubu na violini ovaj put će zasvirati Nataša Veljak, a koncert počinje u 22 i 30 sati.

Objavljeno 30.04.2008.

Vremeplov

U Rijeci ima sve više bendova i glazbenika koji se otvaraju prema nekim novim žanrovima, izlaze iz okvira bazičnog rocka, koji će naravno uvijek imati svoje posebno mjesto. Bogatsvo riječke scene leži upravo u činjenici da se svašta ”kuha”.
Vedran Križan (Manofon)