Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

”Ritam rock plemena” i Let3 na Grossmann festivalu u Sloveniji

”Ritam rock plemena” i Let3 na Grossmann festivalu u Sloveniji”Ritam rock plemena”, dugometražni dokumentarni film Bernardina Modrića uvršten je u službeni program Međunarodnog filmskog festivala filma i vina ”Grossmann” što će se održati u slovenskom Ljutomeru od 9. do 16. kolovoza.

Film o riječkoj glazbenoj sceni prikazat će se u konkurenciji najboljih glazbenih dokumentaraca zajedno s filmovima iz Slovenije, Hrvatske, Srbije i Kosova, a konkurira i za festivalsku nagradu Hrupni maček.

Ovaj otkačeni festival pokrenut je 2005. godine povodom 100-godišnjice postojanja
slovenske kinematografije, a posvećen je pioniru slovenskoga filma Karolu Grossmannu. Promičući žanrovski film i nekonvencionalna djela što eksperimentiraju između dobroga ukusa i morala, festival je stekao vrlo respektabilini status u Europi što potvrđuje i ovogodišnji filmski program. Festivalsku nagradu za životno djelo Stari hudi maček dobit će kultni američki redatelj filmova strave Roger Corman koji će osobno biti nazočan dodjeli.

Hrvatsku kinematografiju u glavnoj festivalskoj konkurenciji predstavlja prošlogodišnji pobjednik Pulskog festivala ”Živi i mrtvi” Kristijana Milića.

Osobit će štih Grossmannu dati koncert grupe Let3, snimanje emisije Noćna mora Željka Malnara i otvaranje veleposlanstva Republike Pešćenice u koncepcijski sličnoj Republici Prlekiji. Naravno, sve će biti zaliveno čuvenim slovenskim vinima s ljutomersko-ormoških vinograda. (J.M.)

Ritam rock plemenaObjavljeno 07.08.2008.

Vremeplov

Možda puno lažem, ali nikada u svojim pjesmama.
Courtney Love