Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Ruiz, Studeni Novembar i Ishiatz @ Palach

Ruiz, Studeni Novembar i Ishiatz @ Palach3. 4. 2009. s početkom u 22 sata u klubu Palach nastupiti će bendovi Ruiz, Studeni Novembar i Ishiatz.

Zaljubljeni u nove trendove u pop glazbi tri dječaka iz Zagreba posegnuli su za onim najboljim u žanrovima poput stoner rocka i disko-punka. Rezultat tog žanrovskog poigravanja je Ruiz (http://www.myspace.com/ruizdickrock), uzbudljivi riffoidni i melodiozni rock s intenzivnim ritmom i jasnim autorskim pečatom.

Nastali su 2005., svirali su po raznim klubovima u Hrvatskoj, te na brojnim festivalima od kojih bi izdvojili YounGunz festivalsku turneju po Sloveniji, Art & Music u Hrvatskoj i veliki VIPinmusic prošle godine. Riječkoj publici u sjećanju je ostao njihov energični nastup na prošlogodišnjoj Priredbi.

Studeni Novembar (http://www.myspace.com/studeninovembar11) je bend čiju srž tvori frontmen, pjevač i gitarist Igor Ivanović, a paket upotpunjuju basist Asmir Gračanin, gitarist Bojan Bajić i bubnjar Zvjezdan Kužnar, osvojiti će publiku svojim autorskim skladbama, zanimljivom lirikom i veoma dobrim rock štihom ovjekovječenim na njihovom albumu prvijencu »Zagrebni život«.

Kako knjigu ne treba suditi prema koricama, tako ni Studeni Novembar nisu ono što biste prvo pomislili čuvši im ime - još jedan »volio sam te, ostavila si me« soft rock hrvatski bend, već rock mašina s kičmom iskusnog glazbenika koja, tekstovima ispunjenim cinizmom i sprdnjom, praši u maniri manje vulgarnog izdanja jednoga Damira Avdića, pritom zvukom bacajući na sve one dobre hrvatske rock bendove.

Ishiatz (http://www.myspace.com/ishiatz) je nastao početkom 2006. Miješanjem svega što slušaju napravili su bend koji svira tzv. “evil pop”, točnije kombinaciju punka, metala, HC-a i pop-rocka.

Već su dobro poznati riječkoj publici kao peteročlani bend, hardcore i pop, cura i četiri dečka, ali se u posljednjih godinu dana u bednu dogodila renesansa. Petorka se pretvorila u sedmorku, hardcoreu i popu je dodan hip-hop. Scratch DJ i MC dodali su već dobroj zvučnoj slici Ishiatza jednu novu dimenziju.

Upad 25 kn, a koncert počinje u 22:00, najkasnije 23:00.

Najbrže čitatelje nagrađujemo s dva puta po jednom ulaznicom za ovaj koncert. Svoje podatke (ime i prezime) pošaljite na našu e-mail adresu s naznakom ”Hoću U Palach!”. Imena dobitnika objaviti ćemo 3.4.

Objavljeno 02.04.2009.

Vremeplov

Odbijati odrasti je kao odbijati prihvatiti vlastite granice. Zato mislim da mi nikada nećemo odrasti…
Robert Smith (The Cure)