Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skupina En Face u Zagrebu predstavlja ”Afroditu”

Skupina En Face u Zagrebu predstavlja ”Afroditu”Prije nekoliko mjeseci objavljen album riječkog En Facea ’Afrodita’ svoje zagrebačko live predstavljanje doživjet će u utorak 08. prosinca u klubu Sax! u Palmotićevoj ulici od 21 sat.

Nakon rijetkih pojavljivanja na zagrebačkim pozornicama posljednjih godina En Face će ovim koncertom upoznati publiku s novim materijalom, ali ju počastiti i svojim hitovima koji su već godinama sastavni dio svih radijskih top ljestvica u Lijepoj našoj.

Tom prilikom publika će imati priliku premijerno pogledati i najnoviji spot za aktualni singl ’Paranormalan’ koji je u cijelosti snimljen u riječkom klubu Tunel za vrijeme riječke promocije ’Afrodite’.

Album ’Afrodita’ En Faceu je 8 u njihovoj dvadesetogodišnjoj karijeri, a javnosti je predstavljen singlovima i spotovima ’Labirint’ i ’Afrodita’.

Uvijek njegujući svoj prepoznatljivi stil ’utopljen’ u pitki i radiofoničan gitarski pop-rock zvuk ’naslonjen’ na ostavštinu legendarnih bendova poput The Beatles ili The Beach Boys i njima zvukom bliskih rock legendi, En Face je posebnu pažnju posvećivao i video spotovima koji su pratili njihove pjesme.

Posljednji video uradak koji će biti predstavljen u utorak u Saxu! djelo je novootvorenog studija ’Soba’ koji se već dokazao s nekoliko visoko estetiziranih video uradaka.

Ttijekom godina zadržali su osnovnu postavu koju čine autorski tandem Sandro Bastiančić i Miro Vidović, uz aranžmanski intervencije preostalih članova benda Alena Tibljaša i Samir Šverko. Tijekom godina mnogi su bivši članovi En Facea nastavili svoje uspješne karijere, kao npr. Vava Simcich koji je djelovao u Lauferu, a sada izdaje solo projekte, Branimir Gazdik, cijenjeni jazz bubnjar, gitarist Damir Halilić, Boris Reinić iz nekadašnjeg Leta 3 i drugi, a stalni pridruženi član koji će nastupiti i na zagrebačkom koncertu je Vedran Križan, stalni član Fiumensa i Manofona.

A budući da doista dugo nisu održali samostalan nastup u Zagrebu, En Face je odlučio pokloniti publici ovaj koncert pa je tako ulaz u Sax! u utorak 08. prosinca slobodan i svi su pozvani!

Objavljeno 04.12.2009.

Vremeplov

Grci uopšte ne priznaju da postojimo, Bugari kažu da smo Bugari, Srbi ne priznaju crkvu... Čuvanje tradicionalne glazbe je čuvanje našeg makedonskog identiteta. Na primer, najpopularniji Makedonac zadnjih 50 godina je Toše Proeski, opet muzičar.
Gorazd Čapovski (Mizar)