Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Skupina En Face u Zagrebu predstavlja ”Afroditu”

Skupina En Face u Zagrebu predstavlja ”Afroditu”Prije nekoliko mjeseci objavljen album riječkog En Facea ’Afrodita’ svoje zagrebačko live predstavljanje doživjet će u utorak 08. prosinca u klubu Sax! u Palmotićevoj ulici od 21 sat.

Nakon rijetkih pojavljivanja na zagrebačkim pozornicama posljednjih godina En Face će ovim koncertom upoznati publiku s novim materijalom, ali ju počastiti i svojim hitovima koji su već godinama sastavni dio svih radijskih top ljestvica u Lijepoj našoj.

Tom prilikom publika će imati priliku premijerno pogledati i najnoviji spot za aktualni singl ’Paranormalan’ koji je u cijelosti snimljen u riječkom klubu Tunel za vrijeme riječke promocije ’Afrodite’.

Album ’Afrodita’ En Faceu je 8 u njihovoj dvadesetogodišnjoj karijeri, a javnosti je predstavljen singlovima i spotovima ’Labirint’ i ’Afrodita’.

Uvijek njegujući svoj prepoznatljivi stil ’utopljen’ u pitki i radiofoničan gitarski pop-rock zvuk ’naslonjen’ na ostavštinu legendarnih bendova poput The Beatles ili The Beach Boys i njima zvukom bliskih rock legendi, En Face je posebnu pažnju posvećivao i video spotovima koji su pratili njihove pjesme.

Posljednji video uradak koji će biti predstavljen u utorak u Saxu! djelo je novootvorenog studija ’Soba’ koji se već dokazao s nekoliko visoko estetiziranih video uradaka.

Ttijekom godina zadržali su osnovnu postavu koju čine autorski tandem Sandro Bastiančić i Miro Vidović, uz aranžmanski intervencije preostalih članova benda Alena Tibljaša i Samir Šverko. Tijekom godina mnogi su bivši članovi En Facea nastavili svoje uspješne karijere, kao npr. Vava Simcich koji je djelovao u Lauferu, a sada izdaje solo projekte, Branimir Gazdik, cijenjeni jazz bubnjar, gitarist Damir Halilić, Boris Reinić iz nekadašnjeg Leta 3 i drugi, a stalni pridruženi član koji će nastupiti i na zagrebačkom koncertu je Vedran Križan, stalni član Fiumensa i Manofona.

A budući da doista dugo nisu održali samostalan nastup u Zagrebu, En Face je odlučio pokloniti publici ovaj koncert pa je tako ulaz u Sax! u utorak 08. prosinca slobodan i svi su pozvani!

Objavljeno 04.12.2009.

Vremeplov

Privučeš lijepo pažnju i postaneš moderan i ako zadržiš dobru poziciju ti si maltene taj koji diktira modu ostalima.
Andy Summers ( iz perioda rada sa The Police)