Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stereo dvorana je spremna za novu sezonu

Stereo dvorana je spremna za novu sezonuNakon tromjesečne ljetne pauze riječka Stereo dvorana otvara klupsku novu sezonu 2008/09. u petak, 12. rujna. U prošloj sezoni ”odradili” su više od stotinu raznih događaja, koncerata, elektronskih partyja i ostalih klupskih priredbi.

Iz Sterea doznajemo da su poboljšali i pojačali ozvučenje i rasvjetu, dodatno oplemenili interijer, a u suradnji s raznim organizatorskim ekipama već sad je dogovoreno četrdesetak raznih gostovanja, i to do kraja godine.

Ove sezone namjeravamo biti još bolji, kvalitetniji i posjećeniji. Prvih osam događaja u novoj sezoni Stereo dvorane već je najavljeno na našim službenim stranicama www.zabava.hr. Nadamo se da ćete biti uz nas i dalje - najavljuje Simon Dejhalla, vlasnik po mnogima najboljeg hrvatskog kluba.

Tako će osim najavljenog otvaranja 12. rujna u Stereu već dan kasnije biti održan tribute koncert ”Planet Hendrix” na kome će se svirati vječne Jimijeve pjesme, u subotu 27. rujna dolaze Majke u ”iskopčanom” izdanju povodom objavljivanja dvostrukog albuma ”Unplugged”, 3. listopada uskrsnut će legendarni riječki bend Fit, a dan kasnije nastupaju 16 Bit Lolitas. 29.11. riječki će Grč održati svečani obljetničarski koncert povodom 25 obljetnice rada benda i izdavanja prvog službenog albuma sa starim snimkama, tijekom listopada od riječkih glazbenika nastupit će i Morso, Ogledala, Grad i nekoliko iznenađenja u sklopu Svidovog RiRock projekta ”Rijeka zove!”. (R.P.)

Majke - Daj mi

Objavljeno 26.08.2008.

Vremeplov

Kad kažem ”Ri-rock”, ne mislim samo na glazbeni izričaj riječke scene osamdesetih (Termiti, Paraf, Let 2-3, Laufer, Grad, Grč, Fit... ), nego i na sve ono što je tomu prethodilo, išlo uz to i slijedilo. Mislim na hrpu jednokratnih bandova koji su vježbali u garažama i šupama od Kraljevice do Mošćenićke Drage i opijali se jeftinim vinom na nekom od lokalnih ”jogova”, mislim također na večernja okupljanja na Kontu i život oko Palacha. Mislim na iskrene i naivne mladenačke snove o demo-snimkama, albumima, samostalnim koncertima, svjetskim turnejama.
Bekim Sejranović, književnik