Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Stiže kontroverzni live DVD ”Živa pička” grupe Let3

Stiže kontroverzni live DVD ”Živa pička” grupe Let3Napokon je stigla velika novost za brojne fanove najpopularnijeg riječkog, po mnogima i hrvatskog, benda, Leta 3. Oni će tijekom studenog mjeseca objaviti svoj prvi DVD zapis snimljen na odličnom nastupu pred svojom, ”riječkom” publikom održanom 14. lipnja 2007. godine u Harteri, ex-tvornici papira u Rijeci.

DVD koncertni zapis sadrži 23 pjesme iz svih faza djelovanja grupe, kao i bonus materijal sa svim videospotovima te galerijom fotografija.

Velik broj eminentnih glazbenih stručnjaka i kritičara iz Hrvatske i ex-Yu, a još veći broj fanova smatra „Živi kurac“ ponajboljim domaćim live albumom svih vremena i tu se rijetko može naći većih prigovora. Točno jedanaest godina kasnije sazrijelo je vrijeme za ”smjenu na vrhu”, logično, novim live albumom grupe Let3, najprije u obliku njihovog prvog DVD-a, opet ”letovski” logično i provokativno, nazvanog „Živa pička“. DVD bi trebao naslijediti i live CD sličnog zvučnog materijala, mada za sada o tome nema službenih najava.

Najveća glazbena i scenska atrakcija ovih prostora svoj prvi DVD snimala je pod redateljskom palicom koga drugog do slavnog Radislava Jovanova Gonza, autora njihovih najupečatljivijih videospotova i osobe koja najbolje umije prenijeti na ekran vizualnu i sviračku energiju benda.

Za prvi singl odabrana je pjesma „Sokol“ u kojoj gostuje zbor Jeka Primorja. DVD „Živa pička“ pratit će luksuzno izdanje, nešto uistinu neviđeno na ovim prostorima i limitirano po svojoj količini i dostupnosti, kaže objava za medije pristigla iz njihove izdavačke kuće Dallas records. U pitanju je originalan Let3 proizvod, pravi „collectors item“- tvrdi njihov menadžer Sanjin Đukić. (M.S.)

Let 3 - Riječka pička (službeni live spot)

Objavljeno 21.10.2008.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison