Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Što rade Mandrili?

Što rade Mandrili?Riječka skupina Mandrili povukla se u garažu i radi na novom materijalu. Nakon albuma ”Tibet” koji je dojmio i kritiku i publiku dečki iz Mandrila vrijedno su, uz promociju aktualnog albuma i svirke po festivalima, krenuli s radom na pjesmama koje će se nači na sljedećem albumu.

”Snimanju se nadamo do kraja godine, podloge i baze su sve gotove, sad je na redu poliranje, a to zna potrajati.” rekao nam je Robert Jovanović.

Osim što rade na svom novom albumu, dečki su paralelno započeli i rad na albumu s jednom legendom hrvatskog rock’n’rolla, Valterom Kocijančićem. O čemu se radi, saznat ćemo uskoro budući bi ovaj projekt trebao ući u studio unutar mjesec-dva.

Ako ste pomislili da je to sve... nije, jer dečki iz Mandrila poručuju: ”Do kraja godine biti će još rada iz kuhinje Mandrila...”, a do tada ponovno preslušajte ”Tibet” ili pogledajte njihov najnoviji video uradak za pjesmu ”Padam”.

Objavljeno 29.09.2009.

Vremeplov

Ovdje je sve u raspadu, a mediji rade sve protiv ove zemlje stvarajući kriterije koji za rezultat imaju da premalo naše glazbe izlazi izvan granica ove zemlje, premda imamo izuzetno talentiranih glazbenika koji ni po čemu ne zaostaju za svjetskim. Što se mene tiče, o meni nitko ništa ne mora pisati u Hrvatskoj.
Damir Halilić Hal