Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Što rade Mandrili?

Što rade Mandrili?Riječka skupina Mandrili povukla se u garažu i radi na novom materijalu. Nakon albuma ”Tibet” koji je dojmio i kritiku i publiku dečki iz Mandrila vrijedno su, uz promociju aktualnog albuma i svirke po festivalima, krenuli s radom na pjesmama koje će se nači na sljedećem albumu.

”Snimanju se nadamo do kraja godine, podloge i baze su sve gotove, sad je na redu poliranje, a to zna potrajati.” rekao nam je Robert Jovanović.

Osim što rade na svom novom albumu, dečki su paralelno započeli i rad na albumu s jednom legendom hrvatskog rock’n’rolla, Valterom Kocijančićem. O čemu se radi, saznat ćemo uskoro budući bi ovaj projekt trebao ući u studio unutar mjesec-dva.

Ako ste pomislili da je to sve... nije, jer dečki iz Mandrila poručuju: ”Do kraja godine biti će još rada iz kuhinje Mandrila...”, a do tada ponovno preslušajte ”Tibet” ili pogledajte njihov najnoviji video uradak za pjesmu ”Padam”.

Objavljeno 29.09.2009.

Vremeplov

Mislim da je situacija sada, koliko se god mi svi volimo žaliti, puno bolja nego onda kada smo mi kretali s bendom. Promijenio bih jedino stav mladih ljudi prema politici, mislim da mladi nisu ni svjesni koliku moć imaju i koliko mogu toga promijeniti ako se pokrenu.
Mile Kekin (Hladno Pivo)