Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji „Živa pička“ - dvostruki live CD

U prodaji „Živa pička“ - dvostruki live CDAlbumom „Živi kurac“ davne 1996. Let3 su se i „službeno“ upisali na popis najboljih live albuma svih vremena na ovim prostorima. Količina energije kojom su Letovci zašamarali slušatelja bila je neusporediva s ičim dotad objavljenim, ali i potpuno u skladu s onim što dobivate na svakom koncertu riječke šestorke.

Trinaest godina kasnije „Živa pička“ rekapitulirati će sve uspjehe benda te, prvo u DVD formatu, a sad i na dvostrukom CD-u toliko vjerno prenijeti sviračke vještine benda da ćete pomisliti da ste u prvom redu koncerta i da vam upravo netko pada na glavu.

„Živa pička“ je epohalno živo izdanje Leta3. Snimljen djelom u riječkoj „Harteri“, djelom u zagrebačkoj tvornici „Jedinstvo“ album u više od dva sata prolazi kroz sve autorske faze 20 godina duge karijere benda u svojevrsnom „best of“-u.

Bilo da se radi o pjesmama s „Two Dogs Fuckin’“ („Izgubljeni“, „Sam u vodi“, „Ne trebam te“...), „El desperada“ („Vjeran pas“, „Fuck Famiglia“...) i „Peacea“ („Kontinentio“, „Droga“, „Nafta“) ili s albuma u posljednjih 10 godina na kojima se ustalila postava sa livea „Jedina“ („Drama“, „Profesor Jakov“, „Artemida“, „Ženu varam“...) i „Bomabardiranje Srbije i Čačka“ („Ero s onoga svijeta“, „Dijete u vremenu“, „Sokol“, „Kurcem u čelo“...) „Živa pička“ zvuči kao moćna i kompaktna cjelina koja pokazuje usviranost, vjernost fanova i autorsku kvalitetu grupe u čijem repertoaru se već nalazi tridesetak velikih hitova.

Sve njih, upakirane u antologijski omot smješten u bombonjeru o kojoj se puno pričalo proteklih mjeseci ima „Živa pička“. Izgledom, okusom, mirisom različit od ičeg drugog dostupnog ne samo na domaćoj, nego i na svjetskoj sceni ovo će izdanje daleko pomaknuti standarde i ostati zapisano kao album dostojan grupe i status kojeg je zaslužio Let3.

„Živa pička“, dvostruki live CD, u prodaji je u limitiranom izdanju.

Objavljeno 02.07.2009.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)