Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

U prodaji „Živa pička“ - dvostruki live CD

U prodaji „Živa pička“ - dvostruki live CDAlbumom „Živi kurac“ davne 1996. Let3 su se i „službeno“ upisali na popis najboljih live albuma svih vremena na ovim prostorima. Količina energije kojom su Letovci zašamarali slušatelja bila je neusporediva s ičim dotad objavljenim, ali i potpuno u skladu s onim što dobivate na svakom koncertu riječke šestorke.

Trinaest godina kasnije „Živa pička“ rekapitulirati će sve uspjehe benda te, prvo u DVD formatu, a sad i na dvostrukom CD-u toliko vjerno prenijeti sviračke vještine benda da ćete pomisliti da ste u prvom redu koncerta i da vam upravo netko pada na glavu.

„Živa pička“ je epohalno živo izdanje Leta3. Snimljen djelom u riječkoj „Harteri“, djelom u zagrebačkoj tvornici „Jedinstvo“ album u više od dva sata prolazi kroz sve autorske faze 20 godina duge karijere benda u svojevrsnom „best of“-u.

Bilo da se radi o pjesmama s „Two Dogs Fuckin’“ („Izgubljeni“, „Sam u vodi“, „Ne trebam te“...), „El desperada“ („Vjeran pas“, „Fuck Famiglia“...) i „Peacea“ („Kontinentio“, „Droga“, „Nafta“) ili s albuma u posljednjih 10 godina na kojima se ustalila postava sa livea „Jedina“ („Drama“, „Profesor Jakov“, „Artemida“, „Ženu varam“...) i „Bomabardiranje Srbije i Čačka“ („Ero s onoga svijeta“, „Dijete u vremenu“, „Sokol“, „Kurcem u čelo“...) „Živa pička“ zvuči kao moćna i kompaktna cjelina koja pokazuje usviranost, vjernost fanova i autorsku kvalitetu grupe u čijem repertoaru se već nalazi tridesetak velikih hitova.

Sve njih, upakirane u antologijski omot smješten u bombonjeru o kojoj se puno pričalo proteklih mjeseci ima „Živa pička“. Izgledom, okusom, mirisom različit od ičeg drugog dostupnog ne samo na domaćoj, nego i na svjetskoj sceni ovo će izdanje daleko pomaknuti standarde i ostati zapisano kao album dostojan grupe i status kojeg je zaslužio Let3.

„Živa pička“, dvostruki live CD, u prodaji je u limitiranom izdanju.

Objavljeno 02.07.2009.

Vremeplov

Kažu da živim brzim životom. Možda mi se samo sviđa brz način života. Ne bih ga se odrekao za ništa na svijetu. Neće trajati zauvijek, ali uspomene hoće.
Dennis Wilson (The Beach Boys)