Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Woodstock na veprinački način

Woodstock na veprinački načinSirova glazbena energija i brojni refreni s uzastopno ponavljajućim samoglasnicima obilježili su ’’tradicionalni prvi’’ festival demo bendova ’’Rock de Leprinejšn’’ održan ovog petka na veprinačkom igralištu.

Pred solidno popunjenim gledalištem, koje je želju za razbacivanjem kose, skakanjem i mahanjem rukama ’’pogonilo’’ hladnim pivom i slatkastom breskovačom – koktelom spravljenim od vina, ruma i svježih bresaka, nastupili su ’’domoroci«’’ – The Windfuckers, i demo bendovi iz Istre i Kvarnera – Tandemi prošlog sjećanja, Burnin Nicolla, Sida, Diamond Dust, Negativna orijentacija, Centralni komitet Duško, Carmina Puttana i Cirkus.

– Iako se kaže da se prvi mačići bacaju u vodu, mi smo stvarno zadovoljni ovim našim prvijencem. Ekipa na stageu je bila odlična, publika ih je izvrsno prihvatila, došlo je puno ljudi, a i vrijeme nas je poslužilo, tako da nemamo čemu prigovoriti, rekao je organizator festivala Zoran Kik, tajnik Udruge mladih i građana Leprinac.

Opsežna glazbena ponuda uključivala je zanimljiv »miš-maš« punka, rocka i metala, ali miješana je bila i kvaliteta bendova – od onih koji su se tek počeli glazbeno uigravati, do neočekivano dobrih nastupa bendova kojih se ne bi posramili niti jači festivali.

Uz tradicionalno kvalitetne Windfuckerse i Carminu, pozitivno iznenađenje večeri postala je pazinska Sida koja se istaknula obradom skladbe Nisi više mala Alena Vitasovića, i poznatoj »ča-pop« baladi dala novo, punkersko ruho.

Kako fešte na Veprincu nisu ograničene ponoćnim otkucajima sata, uz breskovaču koja je udarala ravno u glavu i vibracije basa i bubnja koje su udarale u ušne bubnjiće, ’’Rock de Leprinejšn’’ potrajao je do ranih jutarnjih sati.

Davor Žic, Novi list

Objavljeno 14.06.2009.

Vremeplov

Ne mislim da uspjeh iznenada dođe i da je čovjek onda sretan. Nije tako. Ako ljudi to misle, jako će se razočarati.
Michael Hutchence (INXS)