Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Woodstock na veprinački način

Woodstock na veprinački načinSirova glazbena energija i brojni refreni s uzastopno ponavljajućim samoglasnicima obilježili su ’’tradicionalni prvi’’ festival demo bendova ’’Rock de Leprinejšn’’ održan ovog petka na veprinačkom igralištu.

Pred solidno popunjenim gledalištem, koje je želju za razbacivanjem kose, skakanjem i mahanjem rukama ’’pogonilo’’ hladnim pivom i slatkastom breskovačom – koktelom spravljenim od vina, ruma i svježih bresaka, nastupili su ’’domoroci«’’ – The Windfuckers, i demo bendovi iz Istre i Kvarnera – Tandemi prošlog sjećanja, Burnin Nicolla, Sida, Diamond Dust, Negativna orijentacija, Centralni komitet Duško, Carmina Puttana i Cirkus.

– Iako se kaže da se prvi mačići bacaju u vodu, mi smo stvarno zadovoljni ovim našim prvijencem. Ekipa na stageu je bila odlična, publika ih je izvrsno prihvatila, došlo je puno ljudi, a i vrijeme nas je poslužilo, tako da nemamo čemu prigovoriti, rekao je organizator festivala Zoran Kik, tajnik Udruge mladih i građana Leprinac.

Opsežna glazbena ponuda uključivala je zanimljiv »miš-maš« punka, rocka i metala, ali miješana je bila i kvaliteta bendova – od onih koji su se tek počeli glazbeno uigravati, do neočekivano dobrih nastupa bendova kojih se ne bi posramili niti jači festivali.

Uz tradicionalno kvalitetne Windfuckerse i Carminu, pozitivno iznenađenje večeri postala je pazinska Sida koja se istaknula obradom skladbe Nisi više mala Alena Vitasovića, i poznatoj »ča-pop« baladi dala novo, punkersko ruho.

Kako fešte na Veprincu nisu ograničene ponoćnim otkucajima sata, uz breskovaču koja je udarala ravno u glavu i vibracije basa i bubnja koje su udarale u ušne bubnjiće, ’’Rock de Leprinejšn’’ potrajao je do ranih jutarnjih sati.

Davor Žic, Novi list

Objavljeno 14.06.2009.

Vremeplov

Čovjek mora znati svoje granice. Ja ne znam koje su vaše granice. Sa dvanaest godina sam shvatio koje su moje. Shvatio sam da nema previše granica ako radim po svom.
Johnny Cash