Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Animafest je stigao u kino

Animafest je stigao u kinoIzbor iz programa 23. Animafesta Zagreb stiže u Art-kino Croatia od 14. do 16.06...

Za svečano otvorenje riječkog programa, iz belgijsko-francuske tvornice animiranog filma, odabran je dobitnik francuske nagrade César za najbolji animirani film Ernest i Celestina. Neodoljivo šarmantna priča o neobičnom prijateljstvu medvjeda i mišice progovara o predrasudama i društvu.

Program za djecu i mlade, uz dodatnu projekciju sinkronizirane verzije Ernesta i Celestine, donosi i jedan od najgledanijih animiranih filmova u estonskoj povijesti Lota i tajna mjesečevog kamena. Subota i nedjelja, 15. i 16. lipnja, rezervirane su za obiteljsko druženje uz sinkronizirane animirane filmove za sve uzraste.

Svjetska panorama, mnogima jedan od najuzbudljivijih Animafestovih programa, u Art-kino donosi animafestovca i dobitnika nagrade na prošlogodišnjem festivalu, Dona Hertzfeldta s komedijom Kakav divan dan.

Japanski film Na Makovu brdu, čiji scenarij potpisuje najveći živući manga-umjetnik i jedan od najvažnijih svjetskih animatora Hayao Miyazaki, režirao je njegov sin Goro Miyazaki. Chizuru Takahashi i Tetsurō Sayama autori su originalne serije mangi Kokuriko-zaka kara.

Animafest ove godine i u Art-kinu obilježava 100 godina norveške animacije kroz tri filmska programa - Suvremenici (izbor kratkih filmova), obiteljsku komediju Kurt postaje zao te priču o četiri narkomana, tri mafijaša, pet vegana, četiri lovca i jednom slonu - Oslobodite Jimmyja.

Program Cartoon d’Or donosi prošlogodišnje pobjednike među kojima i pobjednika Animafesta Zagreb Oh Willy...

U samo tri dana, od petka do nedjelje, pogledajte suvremene animirane filmove u Art-kinu Croatia, a vikend donosi i dvije matineje sinkronizirane na hrvatski jezik za najmlađu publiku.

Potražite više na www.art-kino.org.

Objavljeno 15.06.2013.

Vremeplov

Odgovoran sam prvo sebi samom i svojoj muzici. Drugo, odgovoran sam ljudima koji me slušaju. Velika je to odgovornost. Svijestan sam toga.
John Mclaughlin