Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Beogradska grupa oduševila brojnu publiku

Beogradska grupa oduševila brojnu publikuPrvi put u Rijeci, i prvi put pred punim klubom – subotnji nastup beogradske grupe Sveže amputirana ruka Satrijanija bio je pun pogodak.

Najpoznatija po, sada već kultnom, hitu »Buđav lebac«, ekipa iz S.A.R.S.-a zaraznim je melodijama i zabavno-provokativnim tekstovima oduševila brojnu publiku tako da pjevaču Žarku i njegovim kolegama to zasigurno nije bilo posljednje gostovanje pred riječkim fanovima.

Luda mješavina reggaea, hip-hopa, popa, rocka, tradicionalnog srpskog folka, narodnjaka i još mnogočega, obilježila je nastup jednog od onih bendova koji na live svirkama zvuče tisuću puta bolje nego na studijskoj snimci.

Grupa, uoči čijeg je nastupa prisutne zabavljala krčka grupa »Mala vida«, u Palachu je održala koncert za pamćenje s čime će se složiti i svi oni koji su se u prvim minutama nedjelje naguravali pred pozornicom i ljuljajući se u ritmu glazbe pjevali zajedno sa S.A.R.S.-ovcima.

Spontani i smiješni, ali istovremeno i ozbiljni i socijalno osjetljivi, djevojka i dečki iz S.A.R.S.-a za svoj premijerni riječki nastup mogu dobiti samo pohvale.

I. Kocijan/Novi list

Objavljeno 15.11.2010.

Vremeplov

Volim se družiti s prijateljima. Volim glazbu. Volim gledati filmove. Volim jesti. Volim kuhati. Volim sport. Volim životinje. Volim djecu. Želim spasiti svijet. I kako da kombiniram to sve? Ne znam.
Joan Jett