Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Blagdan Bend odgodio promociju u Hard Placeu

Blagdan Bend odgodio promociju u Hard PlaceuIako najavljeni za prošli petak 13.02., Blagdan Band su radi bolesti morali promijeniti datum promocije u klubu Hard Place...

Ipak ostaje „petaktrinajsti“ samo ožujak. Ulaznice kupljene za 13.2. vrijede za 13.3. – ukoliko neko želi može svoju kupljenu ulaznicu vratiti na prodajno mjesto gdje je kupljena.

Ovaj put imamo više razloga za blagdansko veselje. Prvi je što je prošlo dvije godine od snimanja njihovog live albuma u starom Hard Place-u, a drugi što je prošlo godinu dana od njegovog objavljivanja! Tako je napokon došlo i vrijeme za promociju jedinog live albuma snimljenog u Hard Place-u.

Ove godine band puni 23 godine postojanja (prvu svirku imali su 12.04.1992. u riječkom klubu Palach), i od prvog dana su u postavi Prlja (Let 3), Vava (Laufer) i Jegi (En Face). Okupili su se iz ljubavi prema glazbi, sviraju ono što vole a to su pjesme oko kojih svi ’’kliknu’’.

Prvi bubnjar Boris Reinić Reina (ex En Face, Let3) se otada posvetio liječničkom pozivu, a gitarist Siniša Jakopović je odselio iz Rijeke pa je na njegovo mjesto došao pravnik Želimir Gržančić (ex Brain Damage), s kojim su snimili jedini album ”Palach’s Not Dead!”, a nakon njegova postdiplomskog u New Orleansu, u postavi je od 1997. najmlađi član Miro (En Face) dok je novi bubnjar Alen Tibljaš (Laufer) u postavi od 1993. To je kratka povijest jedinog riječkog Best Of Banda koji petaktrinajsti svira u svom omiljenom ZG klubu Hard Place-u i donosi veselu svirku svojih omiljenih covera.

Ako niste praznovjerni pridružite nam se na svirci ponajboljeg live banda na ovim prostorima i poslušajte sve stvari sa albuma, a i sve ostalo što znaju!

Ulaznice za koncertnu promociju albuma Blagdan Banda snimanog uživo u Hard Place-u (zasada jedinog) nabavite po pretprodajnoj cijeni od 30 kn u Hard Place-u, Rockmarku i Dirty Old Shopu. Na ulazu u klub cijena će biti 40 kn.

Objavljeno 16.02.2015.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young