Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Bombardiranje New Yorka 10

Bombardiranje New Yorka 10Jubilarno izdanje kompilacije koja je proslavila Majke, Bamby molesters ... Povodom jubileja na CD imamo ogroman broj izvođača. Čekaj da izbrojim 1, 2,...... 73 izvođača!

Mp3 format, pun kurac stvari, tko će ih sve poslušati. Ima bendova iz Hrvatske, BiH, Srbije i Crne Gore, SAD-a...bilo bi besmisleno da vam uopće pokušavam analizirati album, budući da je toliko sadržajan. Zato ću jedino obratiti pažnju na riječke bendove. Dakle na jubilarnoj kompilaciji Bombardiranja New Yorka od riječana su tu: Acaid, Aggresive snail attack, Gvozden i carmina puttana orchestra, Kran, Onli-tu, Osnovna škola Sulud III, Po’ metra crijeva, Rumple, Sjekire, Školjke i Very expensive porno movie.

Razlog zašto je riječka scena dobro zastupljena na ovom albumu je dugogodišnja suradnja između ”Studija za sirotinju” i studija ”Usurdoktor” sa Zdenkom Franjićem i njegovom izdavačkom kućom ”Slušaj najglasnije”.Ta suradnja je rezultirala nizom albuma riječkih bendova za tu diskografsku kuću. Primjerice; Školjke imaju dva izdana albuma i u pripremi je izdanje trećeg, Ventil inc. imaju također dva albuma, PHC ima jedan izdan album, pa Osnovna Škola Sulud III, nisam siguran da li Kran imaju izdan album za ”Slušaj najglasinije” ali su već prije izlazili na kompilacijama ”Bombardiranje New Yorka” pa pretpostavljam da imaju.
Uglavnom tko želi nabaviti ovaj album ili nabaviti neke druge albume iz izdanja ”Slušaj najglasnije” najbolje mu je da piše na adresu: Zdenko Franjić, Teškovec 27c, 10090 Zagreb, Susedgrad.

Marin Tomić

Objavljeno 28.02.2005.

Vremeplov

Nitko me ne razumije... stvarno sam osjećajan.
Iggy Pop