Top singlovi

 1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
 2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
 3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
 4. Radiohead - Lift
 5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
 6. Prophets Of Rage – Living On The 110
 7. Nine Inch Nails – Less Than
 8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
 9. U2 - You’re The Best Thing About Me
 10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Boris Štok predstavlja novi singl ”Uvijek dio mene”

Boris Štok predstavlja novi singl ”Uvijek dio mene”“Uvijek dio mene” fantastičan je novi singl Borisa Štoka kojim se približava drugom studijskom albumu, predviđenom za kraj godine.(Foto: V. Tataj)

Nova pjesma već na prvo slušanje ulazi u red najboljih Borisovih radova, kako iz solo karijere, tako i iz vremena grupe Quasarr. “Definitivno ima puno više ritmike, možda malo drugačija od one klasične pop forme, ali svakako moje prepoznatljive estetike. Glazbu sam napisao zajedno s Darkom Terlevićem, tekst je moj, dok je za miks zaslužan Matej Zec. Išli smo tragom ritmike i zvuka grupe Moloko i Kate Bush, opet respektirajući melodiju i tekst što je nametnulo aranžman” – izjavio je Boris uz premijeru singla.

“Uvijek dio mene” zasad je samo radijski singl, bez videospota i ukupno je treća pjesma predstavljena u posljednjih nekoliko mjeseci. Počelo je u listopadu s “Još uvijek”, electro pop duetom s Natašom Janjić, a nastavilo prije mjesec dana izvrsnom, ali neobično reinterpretacijom klasika “Love Will Tear Us Apart” grupe Joy Division. Svi radovi naći će se na Borisovom drugom studijskom albumu, nasljedniku “Ispod kože” ovjenčanom Porinom za najbolje alternativno izdanje 2019. godine.

Objavljeno 14.04.2020.

Vremeplov

Danas svi pričaju kako su nekada rockeri htjeli rušiti ne znam što, a zapravo smo svi bili mladi i ludi i bilo je normalno biti protiv svega. Nije li to zadaća mladosti?
Igor Modrić, riječki redatelj