Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Burtonova Alisa u Art-kinu!

Burtonova Alisa u Art-kinu!Od 26.3. do 7.4. 2010. u Art-kinu Croatia gledamo fantastičnu filmsku avanturu ”Alisa u Zemlji čudesa” redatelja Tima Burtona - čarobnu adaptaciju jedne od najomiljenijih priča svih vremena.

Vrhunsku glumačku postavu predvode Johnny Depp u ulozi Ludog Klobučara i Mia Wasikowska kao devetnaestogodišnja Alisa, koja se vraća u ekscentrični svijet koji je prvi put susrela kao djevojčica. Ponovno će susresti svoje prijatelje iz djetinjstva: a to su Bijeli zec, Tweedledee i Tweedledum, Puh, Osebujna gusjenica, Češirska mačka te, naravno, Ludi Klobučar. Alisa kreće na fantastično putovanje kako bi otkrila svoju pravu sudbinu i prekinula teror Crvene Kraljice.

Stoga je u programu Art-kina Croatije za ožujak došlo do izmjene, pa će se ”Alisa u zemlji čudesa” prikazivati u terminima filma ”Machan”, koji ćemo gledati u travnju.

Objavljeno 24.03.2010.

Vremeplov

Mali koncerti su teži, ponajprije stoga što između onog koji svira i onih koji slušaju ne postoji ništa. Nema barijere, ograde, metara praznog prostora. Publika može čuti i osjetiti svaku sviračevu lošu točku. Uvijek sam puno nervozniji kad sviram pred malim auditorijem, a od tog malog broja ljudi glazbenik ustvari uvijek dobije veću nagradu.
Dominic Miller