Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Burtonova Alisa u Art-kinu!

Burtonova Alisa u Art-kinu!Od 26.3. do 7.4. 2010. u Art-kinu Croatia gledamo fantastičnu filmsku avanturu ”Alisa u Zemlji čudesa” redatelja Tima Burtona - čarobnu adaptaciju jedne od najomiljenijih priča svih vremena.

Vrhunsku glumačku postavu predvode Johnny Depp u ulozi Ludog Klobučara i Mia Wasikowska kao devetnaestogodišnja Alisa, koja se vraća u ekscentrični svijet koji je prvi put susrela kao djevojčica. Ponovno će susresti svoje prijatelje iz djetinjstva: a to su Bijeli zec, Tweedledee i Tweedledum, Puh, Osebujna gusjenica, Češirska mačka te, naravno, Ludi Klobučar. Alisa kreće na fantastično putovanje kako bi otkrila svoju pravu sudbinu i prekinula teror Crvene Kraljice.

Stoga je u programu Art-kina Croatije za ožujak došlo do izmjene, pa će se ”Alisa u zemlji čudesa” prikazivati u terminima filma ”Machan”, koji ćemo gledati u travnju.

Objavljeno 24.03.2010.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison