Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

DAMIR HALILIĆ HAL – Kratka biografija

DAMIR HALILIĆ HAL – Kratka biografijaDamir Halilić Hal je započeo svoju glazbenu karijeru u grupi En face svirajući gitaru. Nakon En face odlazi u Public.
Grupa Public počinje djelovati u ranim devedesetima, a čine je Galliano Pahor, Igor Karlić, Raoul Varljen i Hal. Bend spaja vrhunsko glazbeno umijeće s izvrsnim frontmenom i pjevačem koji je svojim glumačko-performerskim iskustvima znatno pridonio brižljivo građenom imageu benda.

Početkom ’94.g. realiziran je materijal za album koji nikad nije objavljen. Nedugo nakon toga uslijedio je raspad grupe.

Nakon raspada grupe Hal se posvećuje samostalnoj karijeri i postiže reputaciju izvrsnog gitariste svirajući s najvećim svjetskim imenima – Tommy Emmanuel, Woody Manna, Peter Finger, Franco Morone, Muriel Anderson i mnogim drugim.

Objavio je tri samostalna albuma («Infinity», «Ocean», «Gemini») od kojeg se njegov posljednji «Infinity» našao na svjetskom glazbenom tržištu. Na albumima Hala gostuju vrsni riječki glazbenici: Meri Trošelj (glas), Henry Radanović (bas), Marko Lazarić (bubanj). Skladbe s njegovih albuma nalaze se na brojnim glazbenim listama radio postaja u inozemstvu.

Osim glazbom Hal se sve više bavi i organizacijom koncerata. Po uzoru na poznati Muriel Andersonov «All Star Guitar Nights» u Nashwilleu Hal i Yamaha Music Centar priređuju u Rijeci «All Star Guitar Night’s» 2005.godine. Hal živi u Rijeci a sve više nastupa u svijetu.

Nikola Cvjetović - Ri-rock.com veljača 2005.

Objavljeno 25.02.2005.

Vremeplov

Uvijek su nas zanimali bendovi koji su ključni, koji pomiču granice i koji ostavljaju dubok trag svojom originalnošću. Također su nas uvijek zanimali bendovi koji eksperimentiraju i nude nešto novo. Također uvijek smo voljeli intenzivan zvuk, puno energije, puno muda i puno iskrenosti.
Pavle Valerjev ([mandelbrot set]), intervju za RiRock.com