Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Danas Manofon i Nola zajedno!

Danas Manofon i Nola zajedno!Kantautorski projekt ”Manofon” kojeg čine Vedran Križan (klavijature) i Boris Štok (glas) ovih je dana u Ljubljani dovršio materijal za svoj drugi album.

Nakon albuma prvijenca ”TV UM”, dvojac na drugom albumu, u svom stilu nastavlja cijeli niz suradnji s vhunskim glazbenicima različitih glazbenih stilova, ali i s puno noviteta. Za razliku od albuma ”TV UM” gdje je Boris Štok pjevao sve pjesme, na novom su materijalu napisali neke kompozicije za njima drage ljude, umjetnike koje iznimno cijene, trudeći se pogoditi njihov senzibilitet i izričaj, i dalje njegujući glazbenu raznolikost i širinu.

Jedna od tih suradnji je Manofon & Nola. Pulska grupa Nola, dobitnici prošlogodišnjeg Porina za hit godine, ove godine slavi 18. rođendan i postaje ”punoljetna”. Za tu prigodu, Gabi, glas Nole, savršeno se uklopio u mekši i intimniji ugođaj koji Manofon nudi na nadolazećem albumu, dok je gitare odsvirao Neno Belan.

Pjesma ”Ti bi to” ekskluzivno možete poslušati na Otvorenom radiju ovog petka 6.5. između 13 i 14 sati. Osim u eteru pjesmu možete poslušati na Facebooku i MySpaceu Manofona. Radi se o prvom singlu nadolazećeg novog albuma ”2” čiji se izlazak očekuje na jesen, a kojem će prethoditi još odličnih singlova.

Objavljeno 06.05.2011.

Vremeplov

Top lista Nadrealista je pokazala da primitivizam ne postoji samo u ruralnim područjima, nego i u intelektualnim i političkim krugovima - što se kasnije pokazalo istinitim.
Sejo Sexon (Zabranjeno pušenje)