Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Dark O Metal Fest Warm Up Party u Puli

Dark O Metal Fest Warm Up Party u PuliU Puli će se 22.07.2016. spojiti riječke metal snage Udruge Ri Rock i Udruge Metalaca Rijeka (U.M.Ri) s Udrugom Syntheses i Udrugom Kairos kako bi zajedno proslavili skorašnji najmoćniji metal događaj u zemlji – Dark O Metal Fest.

Povodom ovog događaja Uljanik će ugostiti cijelo večernji program te prizvati sve ljubitelje najekstremnije glazbe na druženje i zagrijavanje za festival uz besplatan upad i zabavni program te bogate nagrade.

Program i nagradna natjecanja:
Nositelji banera Dark O Metal Festa najmoćnijim metal vitezima Pule donesti će poklone i kroz razne nagradne igre zabaviti sve posjetitelje i fanove. Tako će se uz voditelje večeri odviti zabavni program uz razna natjecanja među kojima i natjecanje u Air Guitaru. Ovo odlično natjecanje će ocjenjivati glasovi (čitaj „urlanje“) publike. Pobjednike natjecanja očekuju bogate tekuće nagrade i ulaznice za ovogodišnji Dark O Metal Fest.

Svi ljubitelji delicija sa šanka obradovat će se prilici da za potrošenih 50kn na šanku njihovo ime se upisuje na račun i ubacuje u kutiju te pred kraj večeri izvlači pobjednika/cu koji će osvojiti free ulaze na Dark O Metal Fest. Također će se odviti i Metal Kviz za sve posjetitelje, a voditelji će odabrati timove na samom događaju sredinom večeri.

Za glazbenu pozadinu biti će osobno zaduženi članovi navedenih udruga te proletjeti kroz sve žanrove metal glazbe. Od onih sporih preko brutalnih i brzih do mekših nota.

Huge Metal Merch
Po prvi puta u Hrvatskoj „dvorac Uljanik“ upriličit će ogromni metal štand gdje će svi hodočasnici ovog „one in a life time“ događaja biti u mogućnosti kupiti ulaznice, majice, kape Dark O Metal Festa te ono najbitnije ratnu opremu mnogih bendova iz Pule i Rijeke.

Tako će se na štandu pronaći mnoooštvo zanimljivih majci, zakrpa, bedževa, CDova i razne druge opreme. Sudjelovat će mnogi bendovi među kojima Bolesno Grinje, Ashes You Leave, Black Cult, Infernal Tenebra, Uma Thurman, Epicentar, Czaar, Krematorium, Speedclaw i mnogi mnogi drugi, a ovim putem pozivamo i sve bendove da se priključe i dofuraju nam svoju opremu koju bi izložili na štandu.

Svi zainteresirani bendovi iz Pule koji žele svoje majice na štandu neka se jave na facebook profil, članici Udruge Kairos, Martini Rojnić dok se Ri ekipa može javiti na dobro poznatu adresu stožera Udruge Metalaca Rijeka.

Vrata dvorca Uljanik otvorit će se točno po zalasku sunca i početku vladavine mraka u 20:44.

Službeni Facebook Event za Warm Up Party nalazi se na sljedećem ovdjeObjavljeno 08.07.2016.

Vremeplov

Ako ti tvoja okolina ne dozvoljava da sanjaš, preseli se u onu u kojoj to možeš.
Billy Idol