Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Denis&Denis održali generalnu probu

Denis&Denis održali generalnu probuU petak, 07.12.2012. Denis i Denis u zagrebačkoj Tvornici kulture započinju svoju dugonajavljivanu turneju u kojoj će nastupiti svi članovi benda, od originalne do aktualne postave. U cilju boljeg uvježbavanja grupa je prošli petak u riječkom Stereu održala generalnu probu koja je bila otvorena za prijatelje i fanove i, očekivano, napunila klub do vrha.

Kako prenose kolege iz Novog lista unatoč dugoj pauzi teško da bi itko mogao naći zamjerku izvedbama Marine Perazić, Davora Tolje i Edija Kraljića uz koje se dobro uklopila Ruby Montanari koja sa Davorom čini aktualnu postavu benda.

Naravno, prateći glazbenici, sve redom krema riječke scene (Vedran Križan, Damjan Grbac, Ivan Pešut, Ana Jakšić, Vedran Mlakar te gosti Elvis Stanić i Denis Razumović) itekako su doprinijeli čvrstom i uigranom zvuku.

Denis i Denis očekivano izveli su pjesme iz svih faza karijere, od najvećih hitova poput “Program tvog kompjutera”, “Soba 23”, “Ja sam lažljiva”, “Tek je 7 sati”, “Oaza snova”, “Telefon”, “Voli me još ovu noć”, “Bio sam dijete”, “Budi tu”, “Ulice su pijane” do posljednjih singlova “Ljubomora” i “Opasno” izmjenjujući se i kombinirajući uloge glavnih vokala. U očekivanom bisu Marina je izvela i “Kolačiće”, megahit iz svoje solo karijere.

Sve to skupa nas očekuje na velikom koncertu u Tvornici kulture čije ulaznice su već u prodaji i idu iznimno dobro. Cijena u pretprodaji iznosi 60 kn, dok će na dan koncerta iznositi 80 kn. Kupiti ih se može na svim prodajnim mjestima Eventima kao i na www.eventim.hr.

Denis&Denis se u orginalnoj postavi ne vraćaju na duži period, već samo na tour povodom obilježavanja 30 godina banda, stoga će za nastupe biti dostupni samo u periodu između prosinca ove i kraja ljeta iduće godine.

Na povratničkoj turneji skupinu Denis&Denis zastupa Los Angeles agencija.


Objavljeno 05.12.2012.

Vremeplov

Sve se počelo linkati u jedan junk space. Tako danas funkcioniraju i mediji. To je čisti impresionizam. Toliko te informacija buba, a ni u šta nemaš vremena ući dublje. I onda ti se sve u istom sloju linka – rat u Iraku, Britney Spears, eto ti Ive Sanadera, Justina Timberlakea, Miše Kovača, sve je to jedan kupus koji se hiperlinka.
Vlado Bulić, književnik i kolumnist