Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Drugi album industro-pop atrakcije OPP!

Drugi album industro-pop atrakcije OPP!Svekolikom pučanstvu i građanstvu daje se na znanje da je umjetničko-interventna postrojba One Piece Puzzle (OPP) obogaćena probranim Inženjerima zvuka stvorila novo diskografsko djelo nazvano ’Obiteljska simfonija’.

Godine gospodnje 2011. i to na dan 25. veljače (petak) OPP će u zagrebačkom klubu Močvara prirediti demonstraciju svojeg glazbenog izričaja začinjenog novom electro-punk mješavinom.

Svaki pristupnik ovom svetom činu glazbenog majstorstva će uz kupljenu ulaznicu na dan koncerta po cijeni od 50 kn dobiti i primjerak novonastalog duplog albuma remikseva (CD + DVD) ’Obiteljska simfonija’ koji neće biti u slobodnoj prodaji.

No, prije no što znatiželjnici i sretnici kupe ulaznicu za večer prepunu audio vizualnih iznenađenja, te uz ulaznicu dobiju kao poklon i ’Obiteljsku simfoniju’, koja osim remixeva sadrži i DVD sa svim spotovima grupe, One Piece Puzzle časti slušateljstvo provjerenim hitom ’Paranoja’, ali u novom mixu, odnosno remixu kojeg potpisuje češki electro trio Midi Lidi.

Štoviše, snimljen je i spot koji će uskoro imati i svoju televizijsku premijeru.

Prvi singl sa albuma ’Obiteljska simfonija’ može se skinuti ovdje.
.
Neposredno pred koncert, točnije 20.2.2011. pogledajte nastup OPP-a u emisiji Garaža na HTV-u, te uživo u eteru Radija 101 gdje će OPP nastupiti u ”Plavoj sobi” u četvrtak 24.2.2011. u 19 sati.

Uz Čehe ’Obiteljsku simfoniju’ stvarali su slijedeći Inženjeri zvuka: Nevio Rugaš HR, Basheskia i Edward EQ BiH, Adam Semijalac HR, Josip Maršić HR, Pavle aka Pablo IT, Izae HR, D.J. Odium HR, Flathill Airlines HR, te Zoran Medved i Matej Zec HR . Oni su nadogradili, izmijenili, pomaknuli i iščašili zvukovne zapise koje su OPP skladali za album ’13 zlatnih hitova’ (Menart 2009.) i na taj način poništili granicu glazbenog kvarteta (kvadrata).
Tako je i nastala višedimenzionalna OPP-Obitelj. Uz remikseve starih hitova, unutar ’Obiteljske simfonije’ se nalazi i nova skladba OPP-a ’DA! DA! DA!’ koja je skladana za potrebe predstave Dolina ruža, te ’Superveshmashina’ RMX i ’Super V12mashina’.

Važno je naglasiti da je za promotivni koncert grupe One Piece Puzzle u Močvari 25.2.2011. limitiran broj ulaznica ali i da će vas za nastup grupe One Piece Puzzle zagrijati odlična, mlada zagrebačka grupa S3NGS..

Ulaznice se neće moći kupiti u pretprodaji, ali se mogu zajedno s albumom rezervirati na mail obiteljskasimfonija@gmail.com ili sms-om na broj mobitela 098 480 884 (upisati ime, prezime i riječ ’rezerviram’).

Rezervirane ulaznice zajedno s albumom koštaju 35 kn i podižu se pri ulasku na koncert 25.2.2011.

Obiteljska simfonija u četiri stavka
Stavak I - Invokacija: Dinamično i oslobađajuće
1. Superveshmashina RMX
2. Da! Da! Da!
3. Paranoja RMX
4. Kanta meda RMX
5. Derem Rokam Guzim RMX

Stavak II - Rezolucija: Organski, ljudski i umjereno drogirano
6. Ne jebi bez kurca Cheap China RMX
7. Tuć tuđu babu RMX
8. LSD RMX

Stavak III - Revolucija: Plesno i furiozno
9. Neću stat RMX
10. Princeza Polucija Cheap Tokyo RMX
11. Tuć tuđu babu cca 1986 RMX
12. SuperV12mashina RMX


Stavak IV - Gravitacija: Melankolično i oča(j)(r)avajuće
13. Princeza polucija RMXObjavljeno 14.02.2011.

Vremeplov

U redu je odrasti ako ne ostariš. Sthvatio sam to još kao klinac.
Jarvis Cocker (Pulp)