Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Halloween 2019. u Palachu!

Halloween 2019. u Palachu!Najbolji Halloween party u gradu, 31.10.2019. tradicionalno će pretvoriti Palach u poprište iz noćnih mora i ponuditi posjetiteljima pakleno dobru zabavu.

Pozivaju se svi ljubitelji tulumarenja da 31.10.2019. se zapute u Palach te sudjeluju u još jednom velikom partyu povodom Noći Vještica.

Uz dekoriran prostor i ulaz od 13kn održat će se sada već dobro poznato natjecanje za Kraljicu Vriska i izbor najbolje maske. Sve ljubitelje žestoke zabave podgrijavat će zli i naopaki kokteli 666 i 999, a glazbena pozadina obuhvaćat će razuzdane i zločesto sexy hitove rock, disco, drum’n’bass, punk, ska, metal te ’80. i ’90. pop glazbe.

Još jedno izdanje Kraljice Vriska poziva sve dame zavidnih i moćnih glasnica da kroz natjecanje vrištanja u mikrofon po uzoru na horror divu Jamie Lee Curtis smrznu kosti svim prisutnima.
Bogate nagrade očekuju i ljubitelje kostima i maski kroz još jedno natjecanje za najgoru masku i paklenu tematiku razuzdanih demona i vražica. Pobjednici ovih natjecanja u mogućnosti su da osvoje ulaznice za ovogodišnji Rijeka Tattoo Expo, koncert FNS Diverzanti 16.11. u Palachu te naravno osvježavajuće piće.

Objavljeno 28.10.2019.

Vremeplov

Mnogo toga je već napisano za sve ove godine i vrlo je teško biti originalan. Današnje uši slušaju drugačije od ušiju 70-ih i 80-ih godina upravo zbog te količine muzike koja je napravljena.
Petar Janjatović, intervju za RiRock.com