Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Halloween 2019. u Palachu!

Halloween 2019. u Palachu!Najbolji Halloween party u gradu, 31.10.2019. tradicionalno će pretvoriti Palach u poprište iz noćnih mora i ponuditi posjetiteljima pakleno dobru zabavu.

Pozivaju se svi ljubitelji tulumarenja da 31.10.2019. se zapute u Palach te sudjeluju u još jednom velikom partyu povodom Noći Vještica.

Uz dekoriran prostor i ulaz od 13kn održat će se sada već dobro poznato natjecanje za Kraljicu Vriska i izbor najbolje maske. Sve ljubitelje žestoke zabave podgrijavat će zli i naopaki kokteli 666 i 999, a glazbena pozadina obuhvaćat će razuzdane i zločesto sexy hitove rock, disco, drum’n’bass, punk, ska, metal te ’80. i ’90. pop glazbe.

Još jedno izdanje Kraljice Vriska poziva sve dame zavidnih i moćnih glasnica da kroz natjecanje vrištanja u mikrofon po uzoru na horror divu Jamie Lee Curtis smrznu kosti svim prisutnima.
Bogate nagrade očekuju i ljubitelje kostima i maski kroz još jedno natjecanje za najgoru masku i paklenu tematiku razuzdanih demona i vražica. Pobjednici ovih natjecanja u mogućnosti su da osvoje ulaznice za ovogodišnji Rijeka Tattoo Expo, koncert FNS Diverzanti 16.11. u Palachu te naravno osvježavajuće piće.

Objavljeno 28.10.2019.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf