Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hartera vam isporučuje “Nulti dan”

Hartera vam isporučuje “Nulti dan”Hladno pivo je bez sumnje najtraženiji hrvatski rock band, s najbrojnijom i najvjernijom sljedbom. Dečki redom krcaju sve, od prostorija mjesne zajednice do velebnog zagrebačkog Jaruna, a pjesmaricu Hladnog piva podjednako dobro znaju i punašne kućanice i njihovi tetovirani sinovi.

Novim albumom “Svijet Glamura” očekivano su razvalili eter i u velikom se stilu vratili na cestu. Vraćaju se i u Rijeku. I to 14. srpnja kada će se po prvi puta popeti na veliku pozornicu Tvornice papira.

Pasi, kvarnerske punk legende već punih 15 godina sviraju najprecizniji i najnabrijaniji punk u državi. Već punih 15 godina pišu i pjevaju najangažiranije i najduhovitije tekstove. Već punih 15 godina tjeraju nas na smijeh do suza, razmišljanje...i bezrezervnu šutku! I mi smo dugo čekali da konačno zasviraju kod nas.

Dugo se u Rijeci među starim punkerima uz pivu ili bambus razglabalo kako današnji klinci nemaju pojma što je to „riječki punk“ i žalilo za godinama kad se na Kontu lomilo do jutra. Onda su se pojavili oni. Diskurz, klinci s riječkim zvukom i riječkim stavom.

Riječki punk/ska hibridi Krešo i Kisele kiše za sebe vole reći da “drmaju temelje ustrojstva malograđanštine i predstavljaju pravo osvježenje u sivilu prosječnosti”. A mi kažemo još i to kako ih krase vesela narav i čvrst riff.

Promotivna cijena ulaznice za “Nulti dan” do 01. lipnja iznosi samo 79 kuna, a nakon 01.lipnja 99 kuna i može se kupiti u sustavu Eventima.

Objavljeno 28.05.2011.

Vremeplov

Johnny Cash je jedan od rijetkih koji će proći kroz ”veliko bijelo svjetlo”. Kako vrijeme bude prolazilo postat će daleko važniji od ove glazbene industrije.
Dolly Parton