Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hartera vam isporučuje “Nulti dan”

Hartera vam isporučuje “Nulti dan”Hladno pivo je bez sumnje najtraženiji hrvatski rock band, s najbrojnijom i najvjernijom sljedbom. Dečki redom krcaju sve, od prostorija mjesne zajednice do velebnog zagrebačkog Jaruna, a pjesmaricu Hladnog piva podjednako dobro znaju i punašne kućanice i njihovi tetovirani sinovi.

Novim albumom “Svijet Glamura” očekivano su razvalili eter i u velikom se stilu vratili na cestu. Vraćaju se i u Rijeku. I to 14. srpnja kada će se po prvi puta popeti na veliku pozornicu Tvornice papira.

Pasi, kvarnerske punk legende već punih 15 godina sviraju najprecizniji i najnabrijaniji punk u državi. Već punih 15 godina pišu i pjevaju najangažiranije i najduhovitije tekstove. Već punih 15 godina tjeraju nas na smijeh do suza, razmišljanje...i bezrezervnu šutku! I mi smo dugo čekali da konačno zasviraju kod nas.

Dugo se u Rijeci među starim punkerima uz pivu ili bambus razglabalo kako današnji klinci nemaju pojma što je to „riječki punk“ i žalilo za godinama kad se na Kontu lomilo do jutra. Onda su se pojavili oni. Diskurz, klinci s riječkim zvukom i riječkim stavom.

Riječki punk/ska hibridi Krešo i Kisele kiše za sebe vole reći da “drmaju temelje ustrojstva malograđanštine i predstavljaju pravo osvježenje u sivilu prosječnosti”. A mi kažemo još i to kako ih krase vesela narav i čvrst riff.

Promotivna cijena ulaznice za “Nulti dan” do 01. lipnja iznosi samo 79 kuna, a nakon 01.lipnja 99 kuna i može se kupiti u sustavu Eventima.

Objavljeno 28.05.2011.

Vremeplov

Volim čestitati samome sebi i zahvaliti samome sebi i potapšati samoga sebe po leđima.
Dee Dee Ramone