Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Hrvoje Hodak - Premijera spota ”Reci mi”

Hrvoje Hodak - Premijera spota ”Reci mi”Hrvoje Hodak je kantautor čiji je rad najprepoznatljiviji po angažmanu u Belfast Foodu gdje je uspješno spajao hrvatski mentalitet, irsku glazbu i profinjene tekstove s komercijanom komponentom.

Samostalno je 2007.objavio debi album ’’U sjeni’’.

Poznat je i po brojnim suradnjama sa domaćim glazbenicima poput Arsena Dedića, Marka Tolje, Mile kekina, Olje Dešića, Dade Topića, Seana Cannona i Johnnyja Brennana iz Dublina.

Hrvoje je trenutno zaokupljen radom na novom albumu. U kojem smjeru se kreće možete čuti u najnovijem singlu ’’Reci mi’’ za koji je snimljen i spot čiju premijeru pogledajte, u petak, 18.3.2011 u HTV-ovoj emisiji Ritam tjedna od 17:30h.

Spot je nastao u koprodukciji Cinematix Studija iz Zagreba i riječkog kreativnog tima predvođenog Ksenijom Nakić Alfirević.

Uz Hrvoja Hodaka na spotu se pojavljuju sjajni riječki glazbenici; Olja Dešić (klavir), Denis
Razumović (saksofon)i Alen Širola (bas gitara).

Suptilnost Hrvojevih stihova i glazbe svojom koreografijom sjajno je dočarala plesačica Lorena Žuvić, članica riječkog Teatra Rubikon, a u spotu se pojavljuje i mlada zagrebačka manekenka Andrea Klemo.

Za režiju, kameru i montažu zaduženi su bili Dario Godič, Robert Bezbradica i Tomislav Nakić Alfirević.

Najveći dio spota snimljen je na području Rijeke, točnije na sceni HKD teatra na Sušaku te u interijerima i okolici poznate riječke ”Hartere” .

...Tih i samozatajan, Hrvoje radi na novim materijalima. Do tada, nikako u sjeni ne ostaje album ”U sjeni”. Svojim nekompromisnim stavom u glazbi Hrvoje donosi onu poželjnu autorsku posebnost koja taži ”gladne uši” neponovljivim doživljajem. (Krešimir Butković, književnik)

Objavljeno 18.03.2011.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare