Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Humanitarne karaoke u River Pubu

Humanitarne karaoke u River PubuJoš jedan četvrtak u rijećko m River Pubu donosi već tradicionalne karaoke, a ovoga puta uz dobar glas svi posjetitelji imaju priliku pokazati i dobro srce...

Novonastali pjevački zbor Medicinskog fakulteta ”Axis” poziva vas da pokažete svoj pjevački talent, no ovaj put osim za dobru zabavu, pjeva se i za Udrugu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka.

Dođite u River u četvrtak od 21:30 gdje možete pjevati, plesati, zabaviti se, ali i donirati. U jednu od kutija ubacite - kunu, tri kune, pet, deset, dvadeset, pedeset, sto... Naravno, koliko možete zavisno od vaših mogućnosti, a imajte u vidu da na taj način sudjelujete u prikupljanju sredstava namijenjenih za kreativne radionice navedene Udruge, koja su više nego neophodna...

Pozivamo i sve one manje hrabre koji će više slušati, a manje pjevati, i vi dođite na druženje, slušanje, smijanje i naravno doniranje - u Pubu će biti dvije kutije za sve dobrovoljne donacije.

Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka je udruga za promicanje zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, odgojnih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih, rekreacijskih i drugih interesa, koja okuplja osobe s cerebralnom i dječjom paralizom i njihovu rodbinu, te stručnjake i druge osobe dobre volje u cilju organiziranog poticanja i promicanja mjera i akcija na rehabilitaciji, socijalizaciji, skrbi i poboljšanju socijalnog i životnog položaja osoba s cerebralnom i dječjom paralizom na području primorsko-goranske županije. Sjedište Udruge je u Rijeci, Ružićeva 12/2.

Četvrtak 11.02.2016. u 21:30.

Objavljeno 11.02.2016.

Vremeplov

Ustvari počeo sam se baviti fotografijom na prilično atipičan način. Nisam startao kao većina drugih dečki na putu do umjetničkog fotografa radom po novinama, pogotovo omladinskim. Ja sam odmah krenuo sa izložbama fotografija.
Rino Gropuzzo, riječki fotograf