Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Humanitarne karaoke u River Pubu

Humanitarne karaoke u River PubuJoš jedan četvrtak u rijećko m River Pubu donosi već tradicionalne karaoke, a ovoga puta uz dobar glas svi posjetitelji imaju priliku pokazati i dobro srce...

Novonastali pjevački zbor Medicinskog fakulteta ”Axis” poziva vas da pokažete svoj pjevački talent, no ovaj put osim za dobru zabavu, pjeva se i za Udrugu osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka.

Dođite u River u četvrtak od 21:30 gdje možete pjevati, plesati, zabaviti se, ali i donirati. U jednu od kutija ubacite - kunu, tri kune, pet, deset, dvadeset, pedeset, sto... Naravno, koliko možete zavisno od vaših mogućnosti, a imajte u vidu da na taj način sudjelujete u prikupljanju sredstava namijenjenih za kreativne radionice navedene Udruge, koja su više nego neophodna...

Pozivamo i sve one manje hrabre koji će više slušati, a manje pjevati, i vi dođite na druženje, slušanje, smijanje i naravno doniranje - u Pubu će biti dvije kutije za sve dobrovoljne donacije.

Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka je udruga za promicanje zajedničkih humanitarnih, zdravstvenih, odgojnih, obrazovnih, kulturnih, socijalnih, informacijskih, športskih, rekreacijskih i drugih interesa, koja okuplja osobe s cerebralnom i dječjom paralizom i njihovu rodbinu, te stručnjake i druge osobe dobre volje u cilju organiziranog poticanja i promicanja mjera i akcija na rehabilitaciji, socijalizaciji, skrbi i poboljšanju socijalnog i životnog položaja osoba s cerebralnom i dječjom paralizom na području primorsko-goranske županije. Sjedište Udruge je u Rijeci, Ružićeva 12/2.

Četvrtak 11.02.2016. u 21:30.

Objavljeno 11.02.2016.

Vremeplov

Ovo što se sada događa je video rock, moglo bi se reći ”You Tube rock”, i to se događa već duže vrijeme, a bavi se više tim nekim ukrasima nego - suštinom stvar.
Koja (Disciplin A Kitschme)