Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Interpol stiže na Krk!

Interpol stiže na Krk!U srijedu 19.07.2023 na otok Krk u Diamon Klub stižu miljenici domaće publike, Interpol.

Na svjetskoj turneji, u sklopu koje dolaze i na Krk, odsvirat će i zlatne hitove sa svih prethodnih albuma, kao i nove pjesme koje tek trebaju naći put do srca obožavatelja. Novi materijal predstavit će domaćoj publici na ovom ”morskom koncertu” u jedinstvenom prostoru Diamond Cluba, koji će zasigurno doprinijeti tome da ovaj koncert postane veličanstven događaj.

Interpol je razveselio obožavatelje diljem svijeta novim albumom ”The Other Side of Make-Believe”, koji dokazuje da su na istoj razini kao i na samom početku karijere.

Album je poseban i po načinu na koji ga je bend stvarao, zbog svima poznatih - pandemijskih - razloga, Interpol je 2020. bio raštrkan po svijetu. Pjevač Paul Banks, gitarist Daniel Kessler i bubnjar Sam Fogarino pisanje ”The Other Side of Make-Believe” započeli su u samoći.

Bend se na kraju sastao u unajmljenoj kući na Planinama Catskill u državi New York, tamo su iznjedrili novi materijal, a završili su ga u Sjevernom Londonu gdje su prvi put radili s legendarnim producentom Floodom (Mark Ellis), kao i sa svojim prijašnjim suradnikom Alanom Moulderom, koji je koproducirao album.

Ulaznice možete kupiti na platformi Entrio. Ulaznice se prodaju po cijeni od 39 eura za regularne te 79 eura za VIP. Ono što VIP ulaznice podrazumijevaju su zaseban ulaz u klub, pristup balkonu te udobnoj sjedećoj zoni, također gosti u VIP dijelu imaju zaseban bar kao i sanitarne čvorove.

Objavljeno 05.06.2023.

Vremeplov

Ako je glazba hrana ljubavi, svirajte.
Shakespeare