Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Iz@ Medošević & Borgie gosti Kojota

Iz@ Medošević & Borgie gosti KojotaIz@ Medošević & Borgie nastupit će kao posebni gosti na koncertu Kojota u Pogonu kulture, 28.04. s početkom u 22:00.

Izet Medošević je riječki alternativni pjesnik i glazbeni autor te multiinstrumentalist. U riječkim alternativnim krugovima je postao ikona već sa svojim prvim bendovima Avlijaneri i O.Š. Sulud III.

2013. godine počinje s projektom Iz@ Medošević i izdaje album u izdanju Dallas Recordsa ’’Granulo je sunce’’, da bi 2016. godine u rad uključio i ritam sekciju Pavišić - Vukić te na taj način zaključio bendovsku priču - Iz@ Medošević & Borgie.

Na poziv samih Kojota predstavit će se i na pozornici Pogona kulture te uveličati ovu eksplozivnu rock večer.

Kojoti su jedni od nositelja Fiju-briju generacije, a osnovani su 1992. godine. Utemeljio ih je Davor Viduka. Bend nastupa u svojoj najjačoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas) i Bobo Gruičićem (bubanj).

Njihov povratnički nastup u siječnju u Zagrebu na festivalu Brijačnica pokrenuo je lavinu pozitivnih reakcija te poziva na svirku iz cijele regije.

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn u Dallas music shopu, The Beertiji na Trsatu te u Croatia records store. Na dan koncerta ulaz je 70 kn.

Objavljeno 17.04.2017.

Vremeplov

Ne vjerujem da bih mogla glumiti.Teško bi mi se bilo prilagoditi da budem neka druga osoba, da glumim, jer sam takva kakva jesam i nije mi lako biti netko drugi.
Dolores O’Riordan (The Cranberries)