Top singlovi

  1. David Bowie - The Stars (Are Out Tonight)
  2. Depeche Mode -Soothe My Soul
  3. Zaz - On Ira
  4. Mark Knopfler - Privateering
  5. My Buddy Moose - Shine! Shine! Shine!
  6. Muse - Panic Station
  7. Queens Of The Stone Age - I Appear Missing
  8. Lana Del Ray - Young And Beautiful
  9. Thirty Seconds To Mars - Up In The Air
  10. Bullet For My Valentine - P.O.W.

Top album

David Bowie – The Next Day

dvd preporuka

Iron Maiden - "Maiden England Tour"

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Iz@ Medošević & Borgie gosti Kojota

Iz@ Medošević & Borgie gosti KojotaIz@ Medošević & Borgie nastupit će kao posebni gosti na koncertu Kojota u Pogonu kulture, 28.04. s početkom u 22:00.

Izet Medošević je riječki alternativni pjesnik i glazbeni autor te multiinstrumentalist. U riječkim alternativnim krugovima je postao ikona već sa svojim prvim bendovima Avlijaneri i O.Š. Sulud III.

2013. godine počinje s projektom Iz@ Medošević i izdaje album u izdanju Dallas Recordsa ’’Granulo je sunce’’, da bi 2016. godine u rad uključio i ritam sekciju Pavišić - Vukić te na taj način zaključio bendovsku priču - Iz@ Medošević & Borgie.

Na poziv samih Kojota predstavit će se i na pozornici Pogona kulture te uveličati ovu eksplozivnu rock večer.

Kojoti su jedni od nositelja Fiju-briju generacije, a osnovani su 1992. godine. Utemeljio ih je Davor Viduka. Bend nastupa u svojoj najjačoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas) i Bobo Gruičićem (bubanj).

Njihov povratnički nastup u siječnju u Zagrebu na festivalu Brijačnica pokrenuo je lavinu pozitivnih reakcija te poziva na svirku iz cijele regije.

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn u Dallas music shopu, The Beertiji na Trsatu te u Croatia records store. Na dan koncerta ulaz je 70 kn.

Objavljeno 17.04.2017.

Vremeplov

Ne, prije svega ja nisam rocker. Mene bi se moglo više svrstati u neki slavonski pandan bluesera. Kad si blueser onda to radiš do smrti, a kad si rocker onda se voziš u bijesnom automobilu, okružen si trebama, znaš ono sex, drugs and rock&roll. Ja sebe danas ne smatram rockerom nego hrvatskom inačicom bluesmana.
Goran Bare