Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jack White najavio akustični album

Jack White najavio akustični albumFrontman benda White Stripes Jack White najavio je ‘Acoustic Recordings’, kompilacijski album koji uključuje rijetke snimke i alternativne verzije već objavljenih snimki. Album obuhvaća 26 pjesama koje obuhvaćaju razdoblje od 1998. do 2016. godine.

Album uključuje i još do sada neobjavljenu pjesmu White Stripesa ’City Lights’, koja je prvobitno napisana za izdanje ’Get Behind Me Satan’ iz 2005., ali je zaboravljena dok se Jack White nije prihvatio pripreme vinilnog reizdanja 2015. i dovršio izdanje ove godine.

Ova pjesma biti će prva nova pjesma White Stripesa od 2008. godine. Dakako, Jack White nipošto nije mirovao sve to vrijeme: 2014. je objavio solo album ’Lazaretto’, zatim je izdao album s Dead Weather, pjevao u duetu s žapcem Kermitom iz Muppet showa, pojavio se na albumu Beyonce i balonom odaslao gramofon u visine koji je prvi put u povijesti odvirao ploču u svemiru.

Objavljeno 17.08.2016.

Vremeplov

Što sam stariji, to sam manji. Vidim druge dijelove svijeta koje prije nisam vidio. Druge poglede. Vidim više svijet izvan sebe…
Neil Young