Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan - Akustičan nastup u Jack’s Record Storeu

Jonathan - Akustičan nastup u Jack’s Record StoreuGrupa Jonathan nastupit će danas, 14. travnja u 18:00 u Jack’s Record Storeu u Preradovićevoj 17 u sklopu niza događanja u ovom pop-up dućanu posvećenih Record Store Day-u.

Jack’s Record Store, pop up dućan posvećen isključivo vinilima, izrastao je na mjestu na kojem je neko vrijeme obitavao Gentleman Jack’s Barber Shop, u samom centru Zagrebu. Planirano je da na uglu Berislavićeve i Preradovićeve bude od 11. do 25. 04., dakle u vrijeme oko Record Store Day-a koji se obilježava 18. travnja.

Ekskluzivan, akustičan nastup grupe Jonathan dio je mnoštva događanja, a desit će su u utorak 14. u 18 sati kad će dečki iz Rijeke odsvirati kratak se pjesma s debija “Bliss” i singla “Getting Close Is Keeping Us Apart”.

Ulaz je besplatan.

Bit će to lijepa najava bendovskih koncertnih aktivnosti planiranih ovo ljeto, od kojih se trenutno objavljuje njih pet.

Opatijska Mala ljetna pozornica ugostit će Jonathan 13. lipnja. Točno deset dana kasnije bend će nastupiti na Hidden Stageu zagrebačkog INMusic Festivala. Kraj mjeseca obilježit će gostovanje na prvog izdanju Flow Festivala u Ljubljani gdje nastupaju 27. lipnja. Osmi Ferragosto Jam u Orahovici svjedočit će svirci 6. 8., a najveći festival ekstremnog sporta i glazbe u jugoistočnoj Europi, osječki Pannonian Challenge ugostit će Jonathan 20. kolovoza.


Objavljeno 14.04.2015.

Vremeplov

Da li sam bio kod psihijatra? Ne, mada sam siguran da me smatraju zanimljivim slučajem. Kad god ih slučajno sretnem postavljaju mi mnoga pitanja.

Neil Young