Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan - ”Getting Closer Is Keeping Us Apart”

Jonathan - ”Getting Closer Is Keeping Us Apart” Grupa Jonathan objavljuje, uoči velikog zagrebačkog koncerta, maxi singl “Getting Closer Is Keeping Us Apart” na kojem se nalaze dvije potpuno nove pjesme – “Juvenile” i “Try To Get Even”.

Novi materijal sniman je na starom mjestu i sa starom ekipom – u studiju G.I.S. te s Matejom Zecom zaduženim za miks i matering. “Try To Get Even” bend je već svirao na koncertima – primjerice u Tvornici prije Editorsa ili na Pozitivnom koncertu, dok će “Juveline” puštanjem u eter doživjeti premijerno javno izvođenje.

Maxi single “Getting Closer Is Keeping Us Apart” predstavlja svojevrstan prijelaz Jonathana prema drugom albumu kojeg će bend snimati ovo proljeće. “Juvenile” i “Try To Get Even” zaživjet će isključivo kroz ovo izdanje i neće se naći na drugom dugosvirajućem albumu.

28. 02. Jonathan će održati koncert u Velikom pogonu, najveći u njihovoj karijeri, a sedam dana nakon toga, u petak 6. ožujka saznat će da li su osvojili Porina u kategoriji Novog izvođača godine.

U međuvremenu je održana premijera filma “Ja sam ljubav” u kojem se koriste čak četiri pjesme s njihovog debi albuma “Bliss” koji je nedavno prešao brojku od 10.000 downloada s Bandcamp stranice.

I maxi singl “Getting Closer Is Keeping Us Apart” bit će dostupan za download za stranice http://jonathan3.bandcamp.com/releases od 2. ožujka.


Objavljeno 24.02.2015.

Vremeplov

Ne mislim da se žena mora postaviti kao muškarac da bi pokazala svoju snagu.
Little Richard