Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan - ”Getting Closer Is Keeping Us Apart”

Jonathan - ”Getting Closer Is Keeping Us Apart” Grupa Jonathan objavljuje, uoči velikog zagrebačkog koncerta, maxi singl “Getting Closer Is Keeping Us Apart” na kojem se nalaze dvije potpuno nove pjesme – “Juvenile” i “Try To Get Even”.

Novi materijal sniman je na starom mjestu i sa starom ekipom – u studiju G.I.S. te s Matejom Zecom zaduženim za miks i matering. “Try To Get Even” bend je već svirao na koncertima – primjerice u Tvornici prije Editorsa ili na Pozitivnom koncertu, dok će “Juveline” puštanjem u eter doživjeti premijerno javno izvođenje.

Maxi single “Getting Closer Is Keeping Us Apart” predstavlja svojevrstan prijelaz Jonathana prema drugom albumu kojeg će bend snimati ovo proljeće. “Juvenile” i “Try To Get Even” zaživjet će isključivo kroz ovo izdanje i neće se naći na drugom dugosvirajućem albumu.

28. 02. Jonathan će održati koncert u Velikom pogonu, najveći u njihovoj karijeri, a sedam dana nakon toga, u petak 6. ožujka saznat će da li su osvojili Porina u kategoriji Novog izvođača godine.

U međuvremenu je održana premijera filma “Ja sam ljubav” u kojem se koriste čak četiri pjesme s njihovog debi albuma “Bliss” koji je nedavno prešao brojku od 10.000 downloada s Bandcamp stranice.

I maxi singl “Getting Closer Is Keeping Us Apart” bit će dostupan za download za stranice http://jonathan3.bandcamp.com/releases od 2. ožujka.


Objavljeno 24.02.2015.

Vremeplov

Uzmimo punk muziku. Sa glazbenog aspekta lako je reći da je to ... mm... sranje. Ali, to je također sociološki fenomen po svojim sociološkim implikacijama. Mladi ljudi, kao ljudska bića, odgovaraju okolini koja je manje više neprijateljska ili puna nasilja.

John Mclaughlin