Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan premijerno u Splitu!

Jonathan premijerno u Splitu!Nakon sjajnog proteklog vikenda, kada su dva dana zaredom rasprodali kultni klub Palach u Rijeci, te nastupa na prestižnom austrijskom festivalu Waves Vienna, riječki Jonathan po prvi puta dolaze u Split.

Premijerni nastup ove petorke koja svakim koncertom izaziva sve više interesa održat će se u petak, 17. listopada, u klubu Judino drvo.

U proteklih godinu dana Jonathan su proizveli rijetko viđen hype na sceni, prvo nastupnim singlom “Maggie”, pa albumom “Bliss” koji je pobrao odlične kritike. Rasprodano rock slavlje u Palachu, odličan prijem na inozemnom nastupu u Beču, kao i nedavna trijumfalna svirka s Editorsima u Zagrebu, govore o kvaliteti ove riječke supergrupe.

Jonathan će u svom premijernom ukazanju u Splitu predstaviti hvaljeni debi album “Bliss”, kojim se pokazuje kao bend koji puca iz svih oružja na vrhuncu kreativne moći, ali i dvije potpuno nove pjesme. Nakon magične “Maggie” i rasplesane “Communicate!” vani je i treći singl skinut s albuma “Bliss”, a riječ je o nježnoj i slojevitoj stvari “Pictures”, tragičnoj ljubavnoj priči u kojoj se pokazuje sva raskoš sviračkog i skladalačkog talenta riječke petorke, a već je postala jaki koncertni favorit.

Jonathan i dalje ostaje indie rock sila koja je među najkvalitetnijim i najzapaženijim novitetima na regionalnoj glazbenoj sceni u proteklih godinu dana, a to će opravdati na svom premijernom splitskom nastupu.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kuna. Može ih se kupiti u sustavu Entrio.hr i na prodajnim mjestima, a ako ih ostane moći će se kupiti i na ulazu u klub.


Objavljeno 14.10.2014.

Vremeplov

Punk u Rijeci nije bila samo glazba, riječki je punk bio pokret koji je krenuo, pokrenuo i rasturio sve šablone koje su u ovom gradu i toj ondašnjoj državi tada vladale. A okidač su mu bili, ne intelektualci, ne seljaci, ne radnička klasa, već klinci – golobradi mulci i još nepropupali cureci.
Slavica Mrkić Modrić, riječka novinarka (Novi list)