Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Jonathan premijerno u Splitu!

Jonathan premijerno u Splitu!Nakon sjajnog proteklog vikenda, kada su dva dana zaredom rasprodali kultni klub Palach u Rijeci, te nastupa na prestižnom austrijskom festivalu Waves Vienna, riječki Jonathan po prvi puta dolaze u Split.

Premijerni nastup ove petorke koja svakim koncertom izaziva sve više interesa održat će se u petak, 17. listopada, u klubu Judino drvo.

U proteklih godinu dana Jonathan su proizveli rijetko viđen hype na sceni, prvo nastupnim singlom “Maggie”, pa albumom “Bliss” koji je pobrao odlične kritike. Rasprodano rock slavlje u Palachu, odličan prijem na inozemnom nastupu u Beču, kao i nedavna trijumfalna svirka s Editorsima u Zagrebu, govore o kvaliteti ove riječke supergrupe.

Jonathan će u svom premijernom ukazanju u Splitu predstaviti hvaljeni debi album “Bliss”, kojim se pokazuje kao bend koji puca iz svih oružja na vrhuncu kreativne moći, ali i dvije potpuno nove pjesme. Nakon magične “Maggie” i rasplesane “Communicate!” vani je i treći singl skinut s albuma “Bliss”, a riječ je o nježnoj i slojevitoj stvari “Pictures”, tragičnoj ljubavnoj priči u kojoj se pokazuje sva raskoš sviračkog i skladalačkog talenta riječke petorke, a već je postala jaki koncertni favorit.

Jonathan i dalje ostaje indie rock sila koja je među najkvalitetnijim i najzapaženijim novitetima na regionalnoj glazbenoj sceni u proteklih godinu dana, a to će opravdati na svom premijernom splitskom nastupu.

Ulaznice su u prodaji po cijeni od 40 kuna. Može ih se kupiti u sustavu Entrio.hr i na prodajnim mjestima, a ako ih ostane moći će se kupiti i na ulazu u klub.


Objavljeno 14.10.2014.

Vremeplov

Ako ne vježbam jedan dan to osjećam ja. Ako ne vježbam dva dana to osjeća moj instrument. Ako ne vježbam tri dana to osjeća moja publika.
Mstislav Rostropovich