Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Josipa Lisac na Ljetnoj pozornici

Josipa Lisac na Ljetnoj pozorniciIako je bio najavljen kao koncert koji otvara ljetnu turneju, zbog zdravstvenih tegoba koje su Josipu zadesile krajem lipnja, gala koncert “Ima negdje jedan grad… Opatija” koji će se održati u subotu 23. 08. na Ljetnoj pozornici biti će posljednji ljetni koncert naše najveće glazbene umjetnice.

“Zdravstvene tegobe sada su daleko iza mene, a izvrstan osjećaj s Ljetne turneje imati će svoju kulminaciju u Opatiji. Radujem se ponovnom susretu s publikom i prijateljima u Opatiji, posebno me veseli da smo uspjeli pronaći novi termin za koncert” - istaknula je Josipa Lisac u susret opatijskom nastupu.

Podsjetimo, izvedbe pjesama “Što me čini sretnom” (Opatijski festival ’68) i “Oluja” (Opatijski festival ’70) na glazbenim večerima posvećenima doajenima hrvatske glazbene scene – Arsenu Dediću i Zdenku Runjiću, suradnja sa Elvisom Stanićem na Liburnia jazz festivalu i Melodijama Kvarnera te posljednji samostalni nastup na Maloj Ljetnoj pozornici pred više od desetak godina ostali su urezani u kolektivnu memoriju svih obožavatelja Josipe Lisac, ali i potvrđuju gotovo pola stoljeća dugu vezu Opatije i Josipe.

Uz Josipu, na koncertu će nastupiti i riječki band Quasarr, a zajednički će otpjevati singl “Ljubav” za koji nedavno osvojili Porin.

Mnogi obožavatelji, ali i gosti Opatije, tako će imati priliku poslušati jedinstvenu Josipu, 23. kolovoza, s početkom u 21 sat, na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Ulaznice za koncert, po cijeni od 160 i 130 kuna (isključivo mjesta za sjedenje), mogu se kupiti u sustavu Eventima, u prostorijama Festivala Opatija (Zert b.b.) i Dallas music shopa (Splitska 2a).Objavljeno 18.08.2014.

Vremeplov

Cijelokupni smisao i ideja poezije tjeraju me u smijeh.
Frank Zappa