Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

KKL nudi raznovrsan program i Hladno pivo!

KKL nudi raznovrsan program i Hladno pivo!Otvorenje 27. Kastafskog kulturnog leta održano je 29.06. pod Gradskom ložom u Kastvu. Svečano su ga otvorili Helena Ninković, predsjednica Udruge Kastafsko kulturno leto, Matej Mostarac, gradonačelnik Grada Kastva i Hani Mohorovičić Srdoč, tajnica Udruge Kastafsko kulturno leto.

Muška i Ženska klapa Kastav te kastavski glumci i recitatori svojim su nastupima uveličali ovogodišnje otvorenje festivala.

Ovogodišnji program KKL-a odvija se pod motom Kultura nadomak neba. Tajnica Udruge KKL Hani Mohorovičić Srdoč okupljenima je najavila bogat ovogodišnji program. Niz je tu dramskih I književnih nastupa, dječjih radionica, izložbi, te iznimno bogat glazbeni program u sklopu kojeg će nastupiti i jedan je od najpoznatijih hrvatskih rock sastava, Hladno pivo koje je ove godine proslavilo 30 godina svoje bogate glazbene karijere.

Za potrebe informiranja i kupovine ulaznica otvoren je Festivalski ured u Kastvu kod Voltice, Trg Matka Laginje 4, (otvoren svakim radnim danom od 13 do 21 i subotom od 16 do 21), a ulaznice se mogu kupiti i na drugim prodajnim mjestima u Rijeci (Dallas Records, Foto Revija, Caffe bar Nad Urom, Croatia Records), Matuljima (New Sound) te putem internetskog portala www.mojekarte.hr.

Sve informacije o ulaznicama i programima mogu se pronaći na web stranici www.kkl.hr te na službenoj Facebook stranici festivala.

Objavljeno 01.07.2018.

Vremeplov

Naše ideje i atmosfera s albuma potječu iz dvije osnovne premise - jedno je široki spektar glazbe koju slušamo, a drugi je početno ograničeno glazbeno umijeće koje smo vremenom tesali i pretvarali u svoju prednost.
Mauricio Ferlin (The Chweger)