Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncert “pjesmaRIca2”

Koncert “pjesmaRIca2”U srijedu, 15. lipnja, u 20 sati na Grobničkoj rivi, ispred Exportdrva, održat će se veliki koncert 16 škola iz Rijeke i okolice koje sudjeluju na projektu “pjesmaRIca2”.

To je nastavak uspješnog projekta “pjesmaRIca” – zborovi Rijeke i okolice pjevaju obrade riječkih pop rock klasika koji je realiziran tijekom prošle godine i rezultirao je izvrsnim nosačem zvuka u izdanju kuće Dallas records.

Nastavak projekta okupio je čak 17 škola iz cijele Hrvatske – priključila se i OŠ Mitnica iz Vukovara s obradom pjesme “Svijet za nas” grupe Laufer. Vukovarci nažalost neće moći sudjelovati na koncertu no preostalih 16 škola će predstaviti svoje obrade riječkih autora.

Na pozornici se očekuje nastup čak 280 talentiranih pjevača koji će nastupiti uz pratnju muzičara Darka Terlevića, koji je ujedno i glazbeni producent i aranžer svih pjesama na albumu, Doriana Cuculića i Dina Šimonovića. Prateće vokale pjevat će djevojke Lina, Leda i Laura iz Kreativno – edukativnog centra “”Glazbeni vrtuljak” čija je mentorica Ana Matušan.

Koncert je ostvaren uz većinsku potporu Ministarstva znanosti i obrazovanja te dijelom Odjela za kulturu grada Rijeke i Primorsko – goranske županije.

Koncert se odvija u organizaciji KEC “Glazbeni vrtuljak” pod vodstvom Suzane Matušan i Udruge za glazbeno – scensko stvaralaštvo “Arij” pod vodstvom Ane Latin.

Idejni začetnik i voditelj projekta je Jelena Fabijan, učiteljica razredne nastave u OŠ Zamet Rijeka.

Objavljeno 13.06.2022.

Vremeplov

Stvaram glazbu koju i sama želim slušati i za koju želim da je drugi čuju.
Dido