Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Koncertna promocija albuma ”Brdo”

Koncertna promocija albuma ”Brdo”Jedan od temeljnih riječkih rock bendova ovoga petka 12.05. u Pogonu kulture koncertno će predstaviti dugoočekivani, novi samostalni album ”Brdo”.

Već odlično prihvaćeni singlovi ”Deset”, ”Sjever” i ”Top” uz naslovnu ”Brdo” zaokružuju cjelinu novog albuma koji sudeći po kritikama nailazi samo na pohvale. Osim novog albuma, „Građani“ spremaju i najbolji presjek iz svog bogatog 35-godišnjeg opusa.

Ulaznice po pretprodajnoj cijeni od 10 eura, dostupne su u Dallas Music Shopu Rijeka i sustavu Entrio, a na dan koncerta cijena skače na 13 eura.

Nakon 13 godina diskografske pauze, grupa Grad je za Dallas Records objavila svoj novi autorski album „Brdo”. Devet moćnih skladbi s kojima ”Građani” odlučno nastavljaju zacrtani put; liriku i autentičan vokal Deana Škaljca, uigranu ritam sekciju koju čine bas Sergeja Hofmana i bubanj Branka Kovačića te nabrijane i melodične gitarske rifove Igora Stevanovića Stiva i Orijena Modrušana. Svoj trag na albumu ostavili su i dragi im gosti, u brass sekciji Krešo Kunda, Petar Tepšić i Franjo Črnjarić, Ana Kabalin na pratećim vokalima, Vedran Križan iz Belanovih Fiumensa na sintu i Vlado Simcich Vava na gitari.

Novi album bit će dostupan i na koncertu.

Objavljeno 10.05.2023.

Vremeplov

Da... pjevam. Ali ne vidim sebe kao pjevača.
Graham Coxon