Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Kontroverzni riječki bend preuzima MTV!

Kontroverzni riječki bend preuzima MTV!U petak, 28. siječnja u 20:30 MTV preuzima kultni riječki rock sastav Let 3. Kontroverzna riječka petorka samo za Takeover odabrala je spotove koje bi podjelili sa gledateljima MTV-ja.

Let3 proteklih je mjeseci digao veliku prašinu hitom “Omađijaj me” u čijem se spotu, inače na petoj poziciji naše domaće top liste, pojavljuju obučeni kao Jadranka Kosor.
“Omađijaj me” te još neke pjesme napravljene za predstavu “Kiklop” naći će se na novom albumu Letovaca, njihovom prvom studijskom izdanju od 2005. godine.

Još od svojih početaka davne 1986. Let 3 je stekao status jedinstvenog fenomena na tadašnjoj jugoslavenskoj, a kasnije hrvatskoj i slovenskoj rock sceni. Dugi brkovi, britki i kontroverzni tekstovi, upadljivi i šokantni nastupi i imagei koji često prelaze granicu bizarnosti i provokativnosti, nevjerojatna energija i jedinstven zvuk izdvajao je ovaj bend od ostalih na ovim prostorima.

Let 3 već dugi niz godina čine basist Damir Martinović Mrle, pjevač Zoran Prodanović Prlja (ujedno i osnivači benda), gitaristi Matej Zec i Dražen Baljak te bubnjar Branko Kovačić. Do sada su objavili osam albuma od kojih je posljednji - ”Živa p***a” - bio i njihov prvi koncertni DVD.
Objavljeno 27.01.2011.

Vremeplov

Bez hrvatskog glazbenog mainstreama manje bismo se smijali. Ovako, u nedostatku humora osim sporadičnih provala Knjaza ili Pervana, imamo festivale i playback nastupe koji na lice umorne nacije mogu izmamiti osmjeh.
Mirela Proselac Remi (Elemental)