Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Letovci spremaju posebnu listu!

Letovci spremaju posebnu listu!Ulaznice za osmi Pozitivan koncert prodavat će se do nedjelje 14.10. po cijeni od 40 kn. Od ponedjeljka, 15.10. cijena se diže na 50 kn i takva će ostati do 01.12. kada će se za ulaznicu, ukoliko ih ostane u prodaji, trebati izdvojiti 70 kn.

Sudeći prema dosadašnjem tempu prodaje, najjačem dosad, za očekivati je da će najveći domaći dvoranski rock koncert biti rasprodan nekoliko dana ranije.

Nastupi Leta3 oduvijek su bili spektakularni i pomicali granice live svirke bilo da se radi o vanrdenoj svirci, iznenađujućim gostima ili nivou produkcije. Njihovi znameniti nastupi sa zborom Jeka Primorja već odavno spadaju u antologiju naše rock scene. Za Pozitivan koncert Letovci spremaju posebnu set listu i na scenu dovode zbor s kojim još dosad nikad nisu nastupali! O kome se radi otkrit će se početkom studenog…

Pozitivan koncert osmi će puta obilježiti Svjetski dan AIDSa uz još jednu sjajnu postavu izvođača. U Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova u subotu, 1. prosinca 2012. nastupiti će Hladno pivo, Let3, One Piece Puzzle i Brkovi. Nakon što je, uz Dubiozu Kolektiv, Stereo MCs, Kawasaki 3p i Svadbas, prošle godine Velika dvorana bila rasprodana, organizatori isto očekuju i ove zime. Jak line up izvođača bit će, dakako, ekskluzivna prilika da ih se vidi u Zagrebu u sljedećim mjesecima.

ULAZNICE
Pozitivan koncert i ove godine drži najniže cijene ulaznica za ovako jaku postavu izvođača.
• Ulaznice po 40 kn u prodaji su do nedjelje 14.10.2012.
• Od ponedjeljka 15.10. do petka 30.11. cijena će iznositi 50 kn
• Na dan koncerta, u subotu 01.12., ukoliko ih ostane u prodaji ulaznice će iznositi 70 kn.

Prodajna mjesta su:
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Aquarius CD Shop, Maksimirska 16
Dirty old shop, Tratinska 22
Dancing Bear Shop, Gundulićeva 7
Dallas Music Shop, Tkalčićeva 7
Sva Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr

Pozitivan koncert, u organizaciji Udruge HUHIV i Los Angeles agencije, u svojih je sedam godina postao jedno od najvažnijih glazbenih događanja u godišnjem kalendaru i jedan od najmasovnijih koncerata u regiji uopće. Dosad su na Pozitivnom koncertu nastupila imena poput Dubioze kolektiva, TBFa, Laibacha, Urbana&4, Leta3, Stereo MCa, Pipsa, Lollobrigide, Kinokluba, Stranglersa i mnogih drugih, a svirka se iz prostora Tvornice kulture selila dvoranu Dražena Petrovića, da bi prošle godine rasprodali Veliki Dom sportova gdje se održava i ove godine.

Pozitivan koncert samo je jedan od događaja kojim Udruga HUHIV ukazuje na probleme AIDS-a i HIV-a. Uz sve primarna funkcija koncerta ipak je edukacija, poticanje na testiranje i odgovorno ponašanje među mladima osobama te osobama s rizičnim ponašanjem. Pozitivan koncert se bori I zalaže za AIDS free generaciju.

Objavljeno 10.10.2012.

Vremeplov

Smijem se zato što znam tajnu života. A tajna života je da sam svoje postojanje učinio važećim. Znam da vrijedim više od svoje kuće, bankovnog računa ili bilo koje fizičke stvari.
Santana