Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

MIle Kekin sutra na Zvečki!

MIle Kekin sutra na Zvečki!Mile Kekin vraća se u Rijeku u četvrtak 20. srpnja i to na Zvečka festival, na kojem će riječki fanovi po prvi put čuti pjesme s novog, iznimno hvaljenog albuma “Nježno đonom”. (Foto: V. Baranović)

Frontmen umirovljenog Hladnog piva u solo je vodama pronašao novu mladost, a zadržao prepoznatljivi rokersko-pankerski senzibilitet, osjećaj za rime i inteligentno promišljanje današnjice. Nove pjesme, bez obzira bave li se romantičnom nostalgijom ili društvenom kritikom, poletnije su, vrckavije i optimističnije od vremena u kojem su nastale, a upakirane kroz energičnu svirku s pokojim hitom iz ranijeg perioda Kekinove karijere, obećavaju odličnu zabavu.Jedan od naših najpoznatijih pop rock kantautora oduvijek je na pozornici kao svoj na svome, itekako sposoban potaknuti publiku da zapjeva, zapleše, nasmije se, pa i zamisli nad porukama koje njegove pjesme nose. Tako će biti i ovaj put na lokaciji Riječke Zvečke, vanjskom terenu Boćarskog doma Podvežica, gdje će Mile Kekin Riječankama i Riječanima premijerno predstaviti i sviračku postavu koja ga prati u novoj fazi karijere.

Ulaznice po cijeni od 10 eura nalaze se u pretprodaji u sustavu Entrio te uobičajenim prodajnim mjestima: Dallas Music Shopu, Pajol Baru, Caffe Baru Skradin, Celtic Caffeu Bard i Klubu Mladih Rijeka.

Objavljeno 19.07.2023.

Vremeplov

Ako ti tvoja okolina ne dozvoljava da sanjaš, preseli se u onu u kojoj to možeš.
Billy Idol