Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Morso spreman za povratak!

Morso spreman za povratak!Četiri godine nakon posljednjeg albuma i bezbroj svirki po Hrvatskoj i regiji, riječki mnogoljudni pop rock ansambl Morso vraća se na diskografsku scenu.

Bend Morso u sastavu Ivana Bartolović, Stanislav Grdaković, Matej Zec, Darko Terlević, Nikola Mesarek, Ivan Bojčić i Hrvoje Brzić je nepogriješiv osjećaj za aranžman i melodiju već dokazao albumom ’Izlog’ (Dallas Records 2008.), a sad se vraća s novim pjesmama.

Muziku za novi singl ’Žene grizu’ potpisuju Matej Zec i Darko Terlević, stihove Stanislav Grdaković i Enver Krivac, dok je za aranžman zaslužan čitav bend.

Morso nikad nisu skrivali svoju ljubav prema synth popu, no ovaj put objavljuju je javno i besramno. Razigrana pop pjesma ’Žene grizu’ o vječnoj temi muško-ženskim odnosima, daje uvid u to što su radili u studiju protekle dvije godine i najavljuje novi album koji će izaći početkom 2013. godine.

Singl grupe Morso ”Žene grizu” poslušajte ovdje

Objavljeno 09.12.2012.

Vremeplov

Bio sam u svakom školskom bandu u koji sam mogao upasti, u jazz bandu i limenoj glazbi. Tamo sam zapravo i naučio osnove čitanja glazbe, od osnovne pa sve kroz srednju školu. Uzimao sam i privatne satove, ali nije išlo pa sam se vratio sviranju uz snimke. To me navelo da puno sviram - bio sam uzbuđen zbog sviranja s meni najdražim grupama kao što su Led Zeppelin i Black Sabbath.
Chad Smith (Red Hot Chili Peppers)