Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Napokon Gatuzo!

Napokon Gatuzo!Ovu subotu Teta Roža ugostila je zagrebački rock dvojac Gatuzo, bend koji nažalost nismo imali priliku često slušati u Rijeci. Tako je njihov koncert došao kao vrlo ugodno osvježenje na ovim prostorima.

Bend je nedavno izdao svoj drugi, od kritike hvaljen, album pod imenom ’’!’’, na kojem nastavljaju svirati pravi prljavi garage-rock obogačen velikom količinom energije i eksplozivnosti. Kao predgrupa nastupio je eksperimentalni punk-rock band Vlasta Popić iz Varaždina.

Momci iz Gatuza subotnji nastup, u dobro popunjenoj Teti Roži, iskoristili su za promociju istog albuma, ali nisu izostale ni uspješnice s nagrađivanog prvijenca ’’Noge, ruke, glava’’. Koncert su otvorili pjesmom ’’2:1’’ s prvog albuma koja možda i najbolje prikazuje njihov prepoznatljiv stil i energiju, te dvjema odličnim pjesmama ’’Taj naš krug’’ i ’’Samo čovjek’’ s drugog albuma.

Na set listi su se našle i ’’Panika’’, ’’Peti dan’’, ’’Opasna’’... Odsvirali su sedam minuta dugu, bluesom obilježenu ’’Sreća do potoka’’. U više od sat vremena energične i eksplozvne svirke bend je na odličan način više nego zadovoljnoj publici predstavio svoj novi album, ali i sebe u live izdanju.

Miran Milić

Objavljeno 09.03.2010.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison