Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nastupom potvrdile priznanja

Nastupom potvrdile priznanjaTrsatska gradina u četvrtak je ugostila riječku žensku vokalnu skupinu Rivers koja se tom prigodom predstavila repertoarom sastavljenim od obrada i autorskih skladbi koje su obilježile prvih deset godina njihovog uspješnog djelovanja.

Ovogodišnje dobitnice Porina za najbolji album božićne glazbe pred domaćom su publikom izvele pjesme po kojima ih najbolje poznajemo i odličnim nastupom potvrdile da su sva priznanja koje su do sada osvojile zaista otišla u prave ruke. Uz pratnju vrhunskih instrumentalista – Maaseja Kovačevića na klavijaturama, Tončija Grabušića na bubnjevima, Marijana Oreškovića na gitari i Damjana Grbca na basu, Ana Jakšić, Katarina Jurić, Jelena Janković, Kornelija Krvavica, Maja Sindičić Dobrota i Patrizia Grbac priredile su pravu glazbenu poslasticu koja je oduševila brojnu publiku.

Za grupu Rivers, koja bi se početkom iduće godine trebala predstaviti novim nosačem zvuka, četvrtak je bio poseban dan. Naime, jedna od njezinih članica, Irena Ćepulić, je prvi put postala mama, a sretan događaj njezine su prijateljice proslavile odličnom izvedbom pjesme Happy day.

Riversice su koncert na Trsatu održale između dvaju bitnih nastupa, nakon sudjelovanja na međunarodnom natjecanju Vokal Total, održanom prošlog mjeseca u Grazu, a uoči nastupa na festivalu Večeri dalmatinske šansone u Šibeniku.

Kao i predstavljanje prije tri godine, i ovogodišnje sudjelovanje u Vokal Totalu donijelo im je značajno priznanje, srebrnu medalju u jazz kategoriji. Kao poseban gost iznenađenja na pozornici im se pridružio mladi riječki pjevač Marko Tolja čijim je koncertom trebalo biti otvoreno ovogodišnje Ljeto na Gradini. Dvaput odgođen zbog lošeg vremena, njegov je samostalni nastup dobio novi termin – 26. kolovoza.

Ivana Kocijan / Novi list

Objavljeno 15.08.2009.

Vremeplov

Nikad u stvari nismo napravili album na način da smo nešto svijesno kalkulirali kako trebamo napraviti, ne znam, nešto za publiku…
Srđan Gojković Gile (ELORG), intervju za RiRock.com