Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Nominacija za Porina za riječki Quasarr

Nominacija za Porina za riječki QuasarrSjajni Riječani, indie-pop sastav Quasarr, dolaze u zagrebačku Tvornicu kulture u subotu, 10. 05.2014., gdje će održati samostalni koncert.

Nastup se događa usred priprema za novi album, ali i nakon nominacije za diskografsku nagradu Porin. Potvrda odličnoj suradnji s Josipom Lisac na singlu ”Ljubav” dolazi u obliku nominacije za najbolju vokalnu suradnju.

Bend punom parom radi na trećem studijskom albumu na kojem će predstaviti svjež, rekonstruiran zvuk, praćen plesnim kombinacijama. Osim dosadašnjeg singla ”Sjene”, i suradnje s Josipom Lisac na stvari ”Ljubav” koja je jedna od najemitiranijih pjesama u Hrvatskoj proteklih mjeseci, novi spot i singl u lipnju treba ugledati svjetlo dana.

Nedavno je Quasarr realizirao suradnju s poznatim koreografima Mašom Kolar i Leom Mijićem u predstavi “Poru Homme Et Femme / Za muškarca i ženu” u HNK Ivan pl. Zajec. Njihovi hitovi “Ti”, “Propaganda”, “Arpeggio”, “Pustinje” te novije “Sjene” bili su inspiracija Maši Kolar da s baletom HNK-a koreografijom vizualizira njihovu glazbu. Svirka uživo i plesači koji plesom prate njihov svijet sinergija je koja je prožela ove dvije umjetnosti. Projekt je doživio pohvale, a zbog velikog interesa uskoro se očekuju i novi datumi izvedbe.

Quasarr nakon nedavnog gostovanja u Mostaru, dolazi u Zagreb, a potvrđeni su i nastupi za ljeto. Tako će bend nastupati na festivalu Ritam s mora koji će se održati 06. 06. u Rijeci, a 27.06.2014. nastupit će s Josipom Lisac na Ljetnoj pozornici u Opatiji.

Ulaznice za zagrebački koncert 10.05.su u pretprodaji 25 kuna, dok će na dan koncerta iznositi 35 kuna.

Službena prodajna mjesta:
• Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
• Entrio prodajna mjesta i www.entrio.hr

Objavljeno 23.04.2014.

Vremeplov

Ne vjerujem da netko mora biti izmučena duša kako bi napisao dobru glazbu.
PJ Harvey