Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Novi album grupe Fit besplatno na internetu

Novi album grupe Fit besplatno na internetuNovi album riječke grupe Fit, jednostavnog naziva ’2011’, sa službene je internetske stranice grupe u manje od tjedan dana dowloadan više od 1700 puta.

’S obzirom na to da je download odličan način da se preskoči posrednike i bude u direktnom kontaktu sa starim fanovima i budućim slušateljima, odlučili smo se za tu varijantu. To se pokazalo kao fantastičan potez, u četiri dana album je downloadan više od 1500 puta, to je kao da smo prodali 1500 albuma, što je nevjerojatno’, kaže pjevač Fita Davor Lukas Bajo .

Album ’2011’ sa stranice www.fitrijeka.com može se skinuti od 1. rujna. Da se besplatan download pokazao kao pun pogodak, potvrđuje i podatak da je u prva 24 sata ’skinut’ čak 1175 puta.

Treći studijski album popularne riječke grupe donosi jedanaest pjesama među kojima su i slušateljima poznate skladbe ’Vodimo ljubav’, ’Jing jang’ i ’Ne mogu bez nje’, aktualni hit na radijskim top-ljestvicama. Sve su pjesme kreirane, snimane i producirane u studiju Zorka Opačića u Amsterdamu.

’Budući da ne živimo svi u istom gradu, i album smo radili preko interneta. Slali smo si fajlove kompjuterom – ja bih snimio vokale u Rijeci, a Zorko bi ih obradio u Amsterdamu. Prihvatili smo moderne tehnologije, a i pjesme ovako lakše dolaze do publike. Neka ljudi prvo malo poslušaju album, a onda ćemo početi s nastupima. Iduće godine album planiramo upakirati u izdanje s DVD-om. Iduće godine obilježavamo i trideset godina postojanja benda, to je velika obljetnica, tako da će sigurno biti i nekih nastupa. Treba poraditi na promotivnim aktivnostima i organizirati jedno deset, petnaest koncerata u 2012.. Razdvojenost nam je najveći problem. Da svi živimo u Rijeci, sigurno bismo puno više svirali’, zaključio je Bajo.

Ivana Kocijan/ Novi list

Objavljeno 07.09.2011.

Vremeplov

Čovjek određuje kvalitetu prema nekom svom afinitetu.
Cane (Partibrejkersi) intervju za RiRock.com