Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Palach Halloween Party 2014.

Palach Halloween Party 2014.1.10.2014.(Petak), s početkom u 21:00, na samu Noć Vještica, novootvoreni Klub Palach postaje najbizarnije mjesto na planeti uz dva flora, psihotične horror projekcije, nagradne igre, posebno dekoriran prostor, maske... Ovu večer se Palach pretvara u najgoru noćnu moru koju si možete priuštiti.

Kako bi party ostao u duhu svih prošlogodišnjih legendarnih Halloween partya u Palachu su pripremili Spooky i Boogie floor s raznovrsnim izborom loše mjuze.

Boogie Floor
BOOgie dance floor savršen je za podivljale luđake željne plesa, čaganja i skakanja. Posebni mix hitova iz 80’ih i 90’ih savršen je za najgoru noć ove godine i doslovno će Vas izuti iz cipela.

Spooky Floor
Na drugoj, onoj mračnijoj, strani predstavljamo drugi i još pomaknutiji floor za sve alternativce željne malo žeščeg zvuka, banganja i poganja uz hard rock, metal, punk i HC. Ovaj mix hitova iz podzemlja zaokrenuti će Vam glave za 360 stupnjeva i remetiti moždane vijuge do ranih jutarnjih sati.

Naravno da se bez horroraca ne može pa će Vas počastiti i s najzlobnijim projekcijama ikad.

Izbor za najgoru masku
No to nije sve. Organizatori traže nešto i od Vas!
Palach će biti prikladno dekoriran kao i svake godine, ali bez vaših maski to nije to.
Pozivaju se svi ljubitelji da se prigodno maskiraju u najdražeg lika iz noćnih mora te sudjeluju u izboru za najgoru masku. Nagrade su bogate i uskoro će te saznati o čemu se radi.

Izbor za Kraljicu Vriska
Uz nagradnu igru za najbolju masku tu je i ovogodišnji izbor za Kraljicu Vriska.
Kao i prošlih godina točno u ponoć sve dame zavidnih vokalnih mogućnosti dobiti će priliku da prodrmaju Palach i zavrište po uzoru na legendarnu kraljicu vriska Jamie Lee Curtis koja svojim vriskom u filmskim nastavcima Halloween već desetljećima ledi krv u žilama. Pobjednica ovog natjecanja osvaja prigodnu krvavu lentu Kraljice Vriska 2014 i ukletu krunu te naravno 5 medica da ublaži glasnice od vrištanja, a bome i još jedan paket iznenađenja.Face Paint Štand
Za one koji se ne stignu zamaskirati nalaziti će se specijalni štand na kojem će teta vampirica za malu donaciju prigodno pretvoriti sve zainteresirane u mrtvaca, vampira, zombija, kostura itd. Svakako zavirite na njen štand i ne budite luzer bez maske.

Upad na ovogodišnje mračno slavlje iznosi nesretnih 13,00kn, a vrata Palacha se otvaraju u 21:00.

Objavljeno 15.10.2014.

Vremeplov

Vjernik sam. Ne idem u crkvu. Ne pripadam niti jednoj određenoj religiji, ali vjerujem u Boga. Ne bih mogao pisati ono o čemu pišem i biti kreativan bez određenog oblika vjerovanja.
Nick Cave