Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Palach – Lijeni Patrik uz Belfaste

Palach – Lijeni Patrik uz BelfasteSinoć smo doživjeli reprizu proslave, kako je Erik rekao, ne svetoga, nego lijenog Patrika. No, niti četiri dana zastare nisu sprječili polaznike Palacha te večeri da sašiju zelene kiltove i odgovarajuće kapice. Iznenađujuće irskofilična svijest Riječana mogla bi potaknuti Belfast ekipu da sljedećeg 17.og ožujka odluče zasvirati u svojem gradu, umjesto u Zagrebu.

Pivski mamac je bačen, a broj upecanih je bio možda i prevelik jer ste se u samom početku svirke glavnih aktera već našli usred poskakujučih zadimljenih tjelesa koji su vas, htjeli vi to ili ne, zabacivali lijevo-desno, ovisno o smjeru vesele irske poskočice. Činjenica da ste morali paziti na boce iznad vaše glave i čvrsti položaj vašega lakta koji je držao na sigurnoj distanci rulju sastrane, nije umanjila maherstvo svirke, sve redom profesionalnih glazbenika iz Belfast Fooda, koji zapravo kvalitetom nikad ne uspiju razočarati. Ako ste nazočili samo jedanput njihovom nastupu na stejdžu onda znate što se odvijalo i sinoć; red dobrog humora, veselja i oraspoložujuće svirke koja vaš dan učini ljepšim.

Predgrupa su bili Paddy’s Allstars iz Zagreba, sinoć točno 3 godine stari, koji su zapravo zvučali kao neka matrica dok nisu uočili da im je violina isključena, a nakon toga je publika vrlo lijepo odreagirala na njihovu prezentaciju neke vrste irish-folk metala.

Tako,nakon svega, prema tradiciji Svetog Patrika valja sada svoje zimske snove početi pretvarati u magiju ljetnih dana.

Objavljeno 22.03.2009.

Vremeplov

Svi vjeruju u nešto i svi iz činjenice da vjeruju u nešto koriste to nešto kako bi podržali vlastito postojanje.
Frank Zappa