Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pipsi dva dana za redom u Rijeci

Pipsi dva dana za redom u RijeciNakon trijumfalnog koncerta u prepunoj zagrebačkoj Tvornici, Pips, Chips & Videoclips 12. i 13.12. dolaze u Rijeku! Dva intimna koncerta u riječkom Klub.u u kojem stane 100ak ljudi, cijeli glazbeni opus benda sa friško izdanim i na sva usta hvaljenim novim album ’’Walt’’ i nikad tako dobro uigrana postava Pipsa dovoljna je pozivnica za sve njihove fanove iz Rijeke.

Da Vam približimo ukratko što nas očekuje te dvije večeri u Klub.u evo jedan kratki osvrt sa koncerta u Tvornici koji je bio u studenom: ’’ Osokoljeni albumom kakav imaju u ”Waltu”, u Tvornici su napokon zasjali snagom kakvu malo koji bend u Hrvatskoj i regiji posjeduje i zna iskazati. A i pjesme koje imaju u ”portfelju” - ”Plači”, ”Narko”, ”Poštar lakog sna”, ”Dan mrak”, ”Gume na kotačima”, briljantno produžena ”2x2” i fascinantna ”Na putu prema dole” - uz gromoglasnu podršku starijih koji pamte prve koncerte Pipsa i bitno brojnijih mlađih, klasici su domaćeg rocka. Pipsi su zasigurno naši Blur, Oasis, Pulp i Manicsi, samo što ih ne gledamo u sportskim dvoranama i u prime timeu regionalnih festivala, što bi se nakon
očekivane žetve Porina moralo promijeniti.’’

Da rezimiramo. Riper i društvo iliti Pips, Chips & Videoclips, dva ekskluzivna koncerta u Klub.u Rijeka, 12.(četvrtak) i 13.(petak) 12.

Važno je za napomenuti da su koncerti rasprodani u pretprodaji, ali će se na dane koncerata, točnije od ponoći za one najbrže, naći još 10 karata po koncertu i to online na entrio.hr.

Objavljeno 11.12.2013.

Vremeplov

Heroji su za klince, s godinama se to pretvara u poštovanje.
Andy Summers ( iz perioda rada sa The Police)