Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pipsi dva dana za redom u Rijeci

Pipsi dva dana za redom u RijeciNakon trijumfalnog koncerta u prepunoj zagrebačkoj Tvornici, Pips, Chips & Videoclips 12. i 13.12. dolaze u Rijeku! Dva intimna koncerta u riječkom Klub.u u kojem stane 100ak ljudi, cijeli glazbeni opus benda sa friško izdanim i na sva usta hvaljenim novim album ’’Walt’’ i nikad tako dobro uigrana postava Pipsa dovoljna je pozivnica za sve njihove fanove iz Rijeke.

Da Vam približimo ukratko što nas očekuje te dvije večeri u Klub.u evo jedan kratki osvrt sa koncerta u Tvornici koji je bio u studenom: ’’ Osokoljeni albumom kakav imaju u ”Waltu”, u Tvornici su napokon zasjali snagom kakvu malo koji bend u Hrvatskoj i regiji posjeduje i zna iskazati. A i pjesme koje imaju u ”portfelju” - ”Plači”, ”Narko”, ”Poštar lakog sna”, ”Dan mrak”, ”Gume na kotačima”, briljantno produžena ”2x2” i fascinantna ”Na putu prema dole” - uz gromoglasnu podršku starijih koji pamte prve koncerte Pipsa i bitno brojnijih mlađih, klasici su domaćeg rocka. Pipsi su zasigurno naši Blur, Oasis, Pulp i Manicsi, samo što ih ne gledamo u sportskim dvoranama i u prime timeu regionalnih festivala, što bi se nakon
očekivane žetve Porina moralo promijeniti.’’

Da rezimiramo. Riper i društvo iliti Pips, Chips & Videoclips, dva ekskluzivna koncerta u Klub.u Rijeka, 12.(četvrtak) i 13.(petak) 12.

Važno je za napomenuti da su koncerti rasprodani u pretprodaji, ali će se na dane koncerata, točnije od ponoći za one najbrže, naći još 10 karata po koncertu i to online na entrio.hr.

Objavljeno 11.12.2013.

Vremeplov

Vrlo sam sretan, zadovoljan sam životom zato što me iskustvo dovelo do toga da radim ono što želim raditi. Ne žalim za ničim. Sam sam sebe obrazovao. Škola mi je bila dosadna.
Van Morrison