Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pipsi predstavljaju jedan od najboljih domaćih albuma u Rijeci

Pipsi predstavljaju jedan od najboljih domaćih albuma u RijeciPipsChips&Videoclips dolaze u riječki Pogon kulture u subotu 03.02. 2024. predstaviti jedan od najboljih prošlogodišnjih domaćih albuma. (Foto: M. Grgić)

Sjajne recenzije koje prate album “Vesna” od samog početka zaokružile su odličnu godinu za Pipse. Od koncerta na stadionu Šalata 2022. o kojem se još uvijek priča, do rasprodane petodnevne rezidenture u klubu Sax sjajna godina kulminirala je s listama najboljih godišnjih izdanja. Tome je pridodano čak pet nominacija za nagradu Rock&Off i to za album, koncert i pjesmu godine, za “Većinom”, te za Iskonovu nagradu publike i Rock&Off izvođača.

Tradicionalno i najbrojnije okupljanje godišnjih top lista radijskih, web i print novinara i urednika koje objavljuje tjednik Nacional uvrstilo je Pipse i album „Vesna“ među top 10 albuma 2023. Aleksandar Dragaš ga u Jutarnjem listu svrstava ovo „poetično, rastrzano, ludo…“ izdanje na listu top pet domaćih albuma. Portal ravnododna.com ga stavlja među najbolje domaće i regionalne albume i kaže da je Dubravko Ivaniš – Ripper “jedan od rijetkih koji svoj bend uvijek pokušava iznova izmisliti, prilagoditi zeitgeistu i najzanimljivijim strujanjima na svjetskoj glazbenoj sceni”.

Pipsi imaju mjesto na listi domaćih i regionalnih albuma na portalu muzika.hr uz napomenu da je to “ponovno hrabar album koji odvodi bend u neke nove sfere”. „Jedan od najboljih albuma u karijeri“ piše Dubravko Jagatić u recenziji u Nacionalu, dok je Marinko Krmpotić za Novi list piše da je “Vesna” „album koji čuva dignitet rock glazbe“ hvaleći zbirku stihova i glazbe.

Pipsi dolaze u Rijeku koncertno promovirati „Vesnu“ 3. veljače i donose presjek karijere. Ulaznice su u pretprodaji po 15 eura, te 18 eura na sam dan koncerta. Kupiti se mogu u riječkom Dallas Music Shopu, online na Entrio.hr i Eventim.hr kao i na svim fizičkim prodajnim mjestima.

Objavljeno 26.01.2024.

Vremeplov

Znam što sam učinio za glazbu ali ne zovite me legendom. Zovite me - Miles Davis.
Miles Davis