Top singlovi

  1. Foo Fighters - The Sky Is A Neighborhood
  2. Thirty Seconds To Mars - Walk On Water in the Live Lounge
  3. Sting – I Can't Stop Thinking About You
  4. Radiohead - Lift
  5. David Bowie - I Can't Give Everything Away
  6. Prophets Of Rage – Living On The 110
  7. Nine Inch Nails – Less Than
  8. Queens Of The Stone Age – The Way You Used To Do
  9. U2 - You’re The Best Thing About Me
  10. Starsailor - All This Life

Top album

Neil Young - Hitchhiker

dvd preporuka

David Gilmour – Live At Pompeii

Najava koncerata

Ključne riječi

Sve ključne riječi

Pogled u prošlost - Hartera festival

Pogled u prošlost - Hartera festivalDosadašnja 4 izdanja festivala pred ukupno 20.000 posjetitelja predstavili su više od 80 izvođača iz regije i svijeta, s naglaskom na aktualne predstavnike urbanog zvuka.

U sviračkom dijelu programa Harteru su dosada oduševili Roisin Murphy, Turbonegro, Jimi Tenor & Kabu Kabu, Dub Pistols, Client, pojačani najvećim imenima regionalne scene kao što su Laibach, Let3, Disciplin A Kitchme, TBF, Laufer, Rundek & Cargo Orkestar, Urban & 4, Edo Maajka, Darkwood Dub i brojni drugi.

Organizatori Hartere posebno su ponosni na elektronički dio festivala koji je do sada ugostio imena kao što su: Peaches, James Zabiela, SebastiAn, Steve Lawler, M.A.N.D.Y., Darren Emerson, Josh Wink...

Festival je rastao od jednodnevnog festivala sa jednom binom (2005.) preko jednodnevnog festivala sa dvije bine (2006.) do dvodnevnog festivala sa jednom (2007.) odnosno dvije bine (2008.).

Objavljeno 01.06.2009.

Vremeplov

Nisam imao tako uzbudljiv život. Ima puno stvari za koje bih volio da sam ih učinio, umjesto što sam samo sjedio i žalio se kako mi je dosadno u životu. Zato uglavnom volim izmišljati. Radije pričam priče o drugima... Više bih volio da me mrze zbog onoga što jesam, nego da me vole zbog onoga što nisam.
Kurt Cobain